reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 21.2.2017 a svátek má Lenka. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Vodnická čertovina [TV inscenace]

Další název:
Vodnická pohádka
Žánr:
Rok:
1996
Délka:
56 minut
„Úsměvná pohádka o lidské hlouposti a potrestaných pytlácích.“

Celkové hodnocení filmu Vodnická čertovina

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 65.6% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2013
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
24.9.2009
jmenuji.se.libor
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2015
georginaa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.12.2008
petrusmev
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.2.2015
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.5.2008
Jean-Paul
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.9.2012
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
16.10.2009
Persefonia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.2.2014
ASPHALT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.3.2013
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
4.9.2008
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2015
Bohous.gr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2014
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
7.12.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.5.2008
Lucelka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
25.8.2010
xMildikx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.2.2015
iviik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
17.3.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih8486minih8486Hook (1991) 
Hook n
minih14089minih14089Neříkej mi majore! (1981) 
Neříkej mi majore! n
minih7107minih7107Dva výtečníci v Africe (?) 
n
minih116974minih116974Smrtelná spravedlnost (2012) [TV film] 
Fatal justice n
minih66076minih66076Wordplay (2006) 
Wordplay n
minih25460minih25460Vidláci (1997) 
For Richer or Poorer n
minih37306minih37306Král džungle 2 (2003) [Video] 
George Of The Jungle 2 n
minih56124minih56124Pachuť smrti (1988) [TV minisérie] 
A Taste for Death n
minih76483minih76483Neobyčejný život Timothy Greena (2012) 
The Odd Life of Timothy Green n
minih11636minih11636Lovec lidí (1989) 
The Bounty Hunter n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

65.6 %
7   - curil
3   - M.A.G.
8   - jmenuji.se
7   - georginaa
5   - petrusmev
5   - Faye
6   - Jean-Paul
9   - satyr
5   - Persefonia
8   - ASPHALT
2   - Area
7   - motelij
10 - Bohous.gr
10 - mary.charl
2   - Kloby
10 - Lucelka
7   - xMildikx
7   - iviik

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Soukromé století: Král Velicho...

13:20 - 14:15

26 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě (200...

12:55 - 14:05

51 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

13:20 - 14:25

26 minut již uběhlo
39 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141396
Osobností: 605755
Fotografií: 526167
Plakátů: 253733
Obsahů a biografií: 130194

Poslední komentáře

Kosmo (2016) [TV minisérie]

Kosmo
Nemůžu jinak. I přes to,   že podle mě seriál ztratil   po prvních dvou dílech dech,   aby se na konci zase trochu   nadechl, je to asi   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 10 / 10

Trpaslík (2017) [TV minisérie]

Trpaslík
Výborné. Asi to není styl   homoru pro každého a občas   jde některý díl až za   hranu (celkově je kvalita   dílů dost různá), ale v   celkovém více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 8 / 10

Hodiny zoufalství (1955)

Hodiny zoufalství
Poměrně slušný příběh i   herecké výkony - na tu dobu.   Ženy jsou jako vždy mírně   teatrální, dítě je na   facana, ale nakonec všechno   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 7 / 10

Místo na výsluní (1951)

Místo na výsluní
Výborné. V podstatě se   jedná o herecký koncert 3   hvězd a ostatní jim jen   nahrávají, dělají křoví,   popřípadně přizvukují.   Hlavní více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 9 / 10

Hluboký spánek (1946)

Hluboký spánek
Tak bohužel.. k tomuto filmu   nemám co dodat... z mého   pohledu byl naprosto   přehlcený postavami a zcela   jasně jsem ho prostě   více >

Autor: efCZa | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.486/0.453