Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Vlakoví lupiči
Ale jestli čekáte, že se za chvíli nad nádražím rozezní harmonika, jste mimo. Vlakem totiž přijíždí kovboj Lane spolu s paní Loweovou, ženou, která ví kde je ukrytý před časem ukradený vlak se zlatým nákladem. Musí to vědět. Ukradl ho totiž její ex manžel.Čímž je jasně daná zápletka filmu. Lane a jeho parťáci mají vlak se zlatem najít a vrátit, aby Loweová očistila jméno svého bývalého. Inu jiní lidé dělají větší pitominy.
Má to však háček. Starý Lowe v tom nejel sám a jeho bývalí společníci uvažují praktičtěji. Dostat se ke zlatu, ať to stojí, co to stojí. Jak moc je jejich praktické uvažování vážně míněno pozná Lane a spol záhy. Po klasické cestě za pokladem ,okořeněné přítomností kozaté paní Loweové mezi drsnými kovboji, pak začne přituhovat a promluví zbraně. Zvlášť když je zlato ve vraku vlaku, uprostřed pouště, nalezeno. Vlak banditů patří mezi modernější westerny jejichž zápletka se netočí jen podle osvědčené šablony já šerif. A tak i když jsou jeho hrdinové vymydlení a vyžehlení všechna čest a příběh má logické díry, diváka alespoň zajímá, jak to dopadne. A o to přeci jde v každém filmu, bez ohledu na žánr.


Autor: šeba

Popis / Obsah / Info k filmu Vlakoví lupiči
Vdova Loweová si najme pistolníka jménem Lane, aby jí pomohl nalézt zlato, které ukradl její manžel. Chtěla by totiž zlato vrátit zpět majiteli, aby mohla začít znovu.

DVD Express


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Muriel Landers

Landers Muriel

Naposled navštívené:
Muriel Landers

Landers Muriel