ohodnotit

Vlakoví lupiči

The Train Robbers

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Vlakoví lupiči

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2008
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2006
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.10.2017
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2007
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih22809minih22809Vražda na Broadwayi (1989) 
Bloodhounds Of Broadway n
minih12069minih12069Mise spravedlnosti 3 (1992) 
Mission of Justice n
minih44759minih44759Cesta do Vídně a zpátky (2007) [TV film] 
Cesta do Vídně a zpátky n
minih39462minih39462Do hlubiny (2005) 
Into the Blue n
minih47656minih47656Zázrak v New Yorku (1947) 
Miracle on 34th Street n
minih8205minih8205Herkules (1995) [TV seriál] 
Hercules: The Legendary Journeys n
minih28164minih28164Co vlastně ženy chtějí (2000) 
Things You Can Tell By Just Looking At Her n
minih33957minih33957Lidská skvrna (2003) 
The Human Stain n
minih19986minih19986Svědek umírajícího času (1990) 
n
minih5398minih5398Čarodějky z Eastwicku (1987) 
The Witches of Eastwick n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 % (10)
8   - clara.bow
6   - M.A.G.
7   - ignac1
8   - Bara.40
8   - Ed
8   - lionheart
7   - pehe
10 - bolzanos
7   - stereolab
10 - Olda58

TV Program

ČT1 - Kde bydlí štěstí (1987) [TV in...

10:40 - 11:30

20 minut již uběhlo
30 minut zbývá do konce

ČT2 - Apokalypsa - Hitler

10:45 - 11:40

15 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Rodinné případy (2019) [TV ser...

11:00 - 11:45

0 minut již uběhlo
45 minut zbývá do konce

Prima - To hlavní je láska (2002) [TV ...

10:25 - 12:20

35 minut již uběhlo
80 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154519
Osobností: 639982
Fotografií: 588733
Plakátů: 279521
Obsahů a biografií: 141544

Poslední komentáře

Richard Sharp - Nebezpečné poslá...

Richard Sharp - Nebezpečné poslání
Je vidět, že je to   televizní film, ale jako   návrat Richarda Sharpa po   létech se to dalo vidět.   Mělo to své mouchy, slabší   dialogy, více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Operace Ofsajd (2019) [TV epizod...

Operace Ofsajd
Je na první pohled zřejmé,   že druhá série je slabší,   ale snad již příště to   bude lepší. Vražda nebyla   pro diváky těžkým   oříškem, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Jan Palach (2018)

Jan Palach
Jan Palach a Klement Gottwald   politický odpad   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! více >

Autor: pospipoustak | Hodnocení: 1 / 10

Predátor: Evoluce (2018)

COŽE??????

Predátor: Evoluce
To jako fakt?? To si snad   dělají srandu. Udělat z   filmu s geniálním nápadem,   perfektním příběhem, a   kvalitních hereckých   výkonů více >

Autor: Htichac

Tohle je Sparta! (2008)

Tohle je Sparta!
Já mám vlastně dementní   parodie celkem rád, no ale   čeho je moc, toho je   příliš. Nevýhoda dementně   vtipných filmů je, že se   velice více >

Autor: Vlnik | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.166/0.133