reklama
 
ohodnotit

Vlakoví lupiči

The Train Robbers

Žánr:
Rok:
1973
Délka:
88 minut

Celkové hodnocení filmu Vlakoví lupiči

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79% (10 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.1.2007
M.A.G.
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
24.9.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
9.2.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.5.2008
Ed
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.10.2006
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.3.2013
pehe
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.10.2009
bolzanos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.10.2017
stereolab
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
5.7.2007
Olda58
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih37973minih37973Lucie postrach ulice (1980) [TV seriál] 
Lucie postrach ulice n
minih39153minih39153Provaz (1948) 
Rope n
minih23550minih23550Záletník (1976) 
Un éléphant ca trompe énormément n
minih17479minih17479Přísně tajné prázdniny (1991) 
If Looks Could Kill n
minih12952minih12952Mravenci nesou smrt (1985) 
Mravenci nesou smrt n
minih13810minih13810Něco je ve vzduchu (1980) 
Něco je ve vzduchu n
minih32618minih32618Protiúder (2002) 
Collateral Damage n
minih42775minih42775Škriatok (1974) [TV inscenace] 
Škriatok n
minih2932minih2932Amerika 3000 (1985) 
America 3000 n
minih33079minih33079Mišo (1979) [TV film] 
Mišo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79 % (10)
8   - clara.bow
6   - M.A.G.
7   - ignac1
8   - Bara.40
8   - Ed
8   - lionheart
7   - pehe
10 - bolzanos
7   - stereolab
10 - Olda58
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152370
Osobností: 636550
Fotografií: 578532
Plakátů: 275681
Obsahů a biografií: 139841

Poslední komentáře

Vlna (2015)

Vlna
Geirangerfjord je ledovcový   fjord na západě Norska v   Møre og Romsdal. Je 15 km   dlouhý, a tvoří jednu z   větví velkého Storfjordu. A   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Válečník oceánu (2016) [TV seriá...

Whale Wars 2

Válečník oceánu
Nepochopiteľne prehliadané   pokračovanie seriálu Whale   Wars. Sledujeme akcie troch   lodí flotily Sea Shepherd a   jednej lode Greenpeace,   více >

Autor: whack | Hodnocení: 10 / 10

Amazing Spider-Man 2 (2014) [2k ...

Amazing Spider-Man 2
Nový trend je, zdá se,   obsadit co   nejnesympatičtější hrdiny   a když se jedná o   superhrdinu, tak musí   zachránit co nejvíc   více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Slzy slunce (2003)

Slzy slunce
Afričani brečí, když je   amíci zanechají doma v   Africe. Proč nechtějí   zůstat doma? Střílení je   baví a klidně to můžou   praktikovat na svých   bližních.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 3 / 10

Cop Car (2015)

Cop Car
║Rozpočet   $-miliónov║Tržby USA   $134,552║Tržby Celosvetovo   $143,000▐ Taká haluška.   Soplaví chalani sa dostanú k   opustenému policajnému autu   a ich dobrodružstvo sa môže   začať. /55%/

Autor: T2 | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.16/0.128