Zari
ohodnotit
 

Obsah filmu Moje druhá první láska

 
Válka vrcholí a nacistická vojska jsou na ústupu. Z Věrky (T. Brodská) se stala mladá slečna. Poznává nejrůznější formy vzdoru a odboje proti okupantům. Zároveň však Věrka pozorně vnímá i počínání nacistických dohlížečů a kolaborantů, kteří se právem obávají konce války. Úřednice Breberová (A. Vránová) spěje k úplné demoralizaci, má špatné svědomí, neboť se postarala o to, aby se její muž dostal do koncentračního tábora. V této zjitřené době prožívá Věrka i svou první lásku, která však končí zklamáním.
Česká televize

oficiální text distributora
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Frolíček
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 29.8.2018
Vzhledem k mému věku mne postava maminčina   Milánka neskonale iritovala a litovala jsem, že   mu nešlo jednu plácnout přes obrazovku. Možná   však časem dospěje, každý má šanci. Věrka   díky němu dospěla, tedy spíš zmoudřela   dřív a omlouvá ji její mladická naivita a   zamilovanost, což dokážu pochopit. A okolo   padají hotely po náletu, vříská úřednice   Breberová s černým svědomím a v kanceláři   se maká pro rozkvět Říše.
Xpojntman
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 6.8.2018
Je to asi lepší díl z bolševistického   seriálu a i přes normalizační cenzuru a   propagandu je tu jistý erotický náboj. Škoda,   že tam nebyla nějaká pořadná naháta scéna.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Moje druhá první láska (1985) [TV epizoda]Moje druhá první láska (1985) [TV epizoda]Moje druhá první láska (1985) [TV epizoda]Moje druhá první láska (1985) [TV epizoda]
Reklama