ohodnotit

Vítejte ve Wellville

The Road to Wellville

Další název:
Cesta do Wellville; Výlet do Wellville
Rok:
1994
Délka:
117 minut
„Víte, jak smetánka Ameriky na počátku tohoto století dobrovolně úpí kvůli zachování mládí a krásy? Vítejte v luxusním chrámu zdraví šíleného vědce dr. Kellogga.“

Celkové hodnocení filmu Vítejte ve Wellville

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 83% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2009
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.3.2010
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
3.2.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.7.2016
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2015
biscutstar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.5.2011
England8
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.5.2020
orimkacsirp
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2017
Laula
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2008
HiddenHand
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.6.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih16413minih16413Poprask v Horním Bavorsku (1974) 
Unterm Dirndl wird gejodelt n
minih167127minih167127Strážci (2019) [TV seriál] 
Watchmen n
minih28666minih28666Návrat mušketýrů (1989) 
The Return of the Musketeers n
minih49510minih49510Bohyně krásy (1984) [TV inscenace] 
Bohyně krásy n
minih172108minih172108Květiny od vraha (2017) 
Eyewitness n
minih86308minih86308Dobrý voják Švejk (1954) 
Dobrý voják Švejk n
minih43730minih43730Smrti napospas (2006) 
Los Abandonados n
minih13200minih13200Muž z Londýna (1974) 
n
minih11313minih11313Leo poslední (1970) 
Leo the Last n
minih9343minih9343Jakub lhář (1974) 
Jakob der Lugner n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

83 % (10)
8   - curil
7   - Kuvik
8   - Zimmy871
7   - MysteryIll
10 - Gremmie
9   - biscutstar
9   - England8
7   - orimkacsir
10 - Laula
8   - HiddenHand

TV Program

ČT1 - Cestománie (1999) [TV cyklus]

17:00 - 17:30

14 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Příběh liščí rodiny

16:30 - 17:25

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

NOVA - Odpolední Televizní noviny (20...

17:00 - 17:20

14 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

16:50 - 17:50

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 166366
Osobností: 661032
Fotografií: 646602
Plakátů: 311197
Obsahů a biografií: 153053

Poslední komentáře

Účastníci zájezdu (2006)

Účastníci zájezdu
Vím, že Michal Viewegh je   považován za ikonu naší   porevoluční literatury ale   já jeho knihy ani scénáře   dvakrát nemusím. Vždy mi to   více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Otevřený kruh (1973) [TV inscena...

Otevřený kruh
Velmi vydařená životopisná   inscenace Marie   Poledňákově. Sestava   našich elitních herců té   doby podala vesměs hodně   nadprůměrné výkony více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Skleněný pokoj (2019)

Skleněný pokoj
Snímek režiséra Juliuse   Ševčíka je svým námětem   a hlavně zpracováním v   české filmu doslova jako   zjevení. Je vidět, že pokud   je k více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 7 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Realisticky vyzerajúce   vojnové zábery i   naturalistické zranenia   vojakov sú určite plusom   filmu. Nezaujímavé postavy a   vatový úvod i více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 6 / 10

Gallipoli (1981)

Gallipoli
Mladý a málo skúsený Mel   Gibson ešte nedokázal   ťahať film, ale jeho   samotného táto rola určite   posunula vpred. Peter Weir na   více >

Autor: Manučao | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.294/0.282