reklama
 
ohodnotit

Vím, že víš, že vím

Io so che tu sai che io so

Další název:
I Know That You Know That I Know
Žánr:
Země:
Rok:
1982
Délka:
118 minut

Celkové hodnocení filmu Vím, že víš, že vím

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 84.3% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.7.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
22.2.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2008
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
19.2.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2008
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
6.6.2009
marresi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.10.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih71386minih71386Prometheus (2012) 
Prometheus n
minih79907minih79907Mysli jako on (2012) 
Think Like a Man n
minih71231minih71231Housle (1981) [TV inscenace] 
Housle n
minih25871minih25871Star Trek: Vzpoura (1998) 
Star Trek: Insurrection n
minih128477minih128477Winners of the West (1940) 
n
minih6853minih6853Drahý John (1964) 
Käre John n
minih40487minih40487Tři mušketýři (2004) [DVD] 
Tři mušketýři n
minih14231minih14231Nezbedný bakalář (1946) 
Nezbedný bakalář n
minih38911minih38911Ďáblíci (2003) 
Tiptoes n
minih87559minih87559Ďábel se třemi zlatými vlasy (2009) [TV film] 
Der Teufel mit den drei goldenen Haaren n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

84.3 %
9   - curil
8   - jarda53
9   - clara.bow
8   - Bara.40
8   - Faye
8   - Johnny1
9   - marresi

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2014) [T...

05:30 - 05:59

6 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - Chcete mě? (1992) [TV cyklus]

05:25 - 05:50

11 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

NOVA - Novashopping

04:55 - 05:55

41 minut již uběhlo
19 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

04:25 - 06:10

71 minut již uběhlo
34 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 147452
Osobností: 624945
Fotografií: 558319
Plakátů: 265280
Obsahů a biografií: 135285

Poslední komentáře

Star Wars: Poslední z Jediů (201...

Hurá!! Hurá!! Hurá!!

Star Wars: Poslední z Jediů
Pane jo co by kdo chtěl?   Jednou je to samý "To je jako   původní trilogie.", "Furt se   opakujou." No a teď jim tam   Johnson smahne něco   více >

Autor: p.a. | Hodnocení: 10 / 10

Ve falešném klášteře Hromového h...

Ve falešném klášteře Hromového hlasu
Tato epizoda se skládá ze   dvou příběhů. V prvním,   spíše oddechovém se   Tripitaka účastní   večerního posezení s   bůžky Trnového pahorku, více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 9 / 10

Brak (2002)

Brak
Dnes jsem se díval podruhé a   vyjádřím se stručně.   Přesné hlášky mladíků, i   když jsem starší o dost   let, seděly mi přesně.   Stejně jako více >

Autor: curil | Hodnocení: 8 / 10

Babička se zbláznila (1982) [TV ...

Babička se zbláznila
Jedna domácnost, babička   zralá na blázinec, dvě   dcery a vnuk, zeťák, kteří   si z ní udělali služku.   Poslechla děti a šla k   vyšetření, více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 6 / 10

Trest (1995) [TV epizoda]

Trest
Tento díl řadím k těm   nejvtipnějším, má hned   dvě dějové linky, které se   vzájemně propojí. Jednak   José předstírá chřipku,   aby si mohl více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.542/0.511