ohodnotit

Vidláci v Rusku

A Foreign Affair

Další název:
2 Brothers & a Bride; Zona dla dwóch
Rok:
2003
Délka:
94 minut

Celkové hodnocení filmu Vidláci v Rusku

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 53.6% (14 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Snura
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
23.10.2005
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.10.2009
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
10.9.2008
zepo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
12.11.2008
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
4.5.2014
jakuza29
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
1.1.2009
teta.Essie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
30.12.2010
jirik1012
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.2.2009
Mr.Kluzo
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2007
Brosis
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.12.2007
SID-RCD
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
7.1.2015
fernetgin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.6.2009
falco99
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
29.10.2007
hard
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.5.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih57436minih57436Dobrý den majore Gagarine (1962) [TV film] 
n
minih28571minih28571Gappa (1967) 
Daikjodžu Gappa n
minih10149minih10149Když komedie byla králem (1959) 
When Comedy Was King n
minih3073minih3073Angelika a sultán (1968) 
Angélique et le sultan n
minih27835minih27835Malý velký muž (1970) 
Little Big Man n
minih22285minih22285Velká země (1958) 
The Big Country n
minih123538minih123538V hlavě (2015) 
Inside Out n
minih80834minih80834Gang Story (2011) 
Les Lyonnais n
minih150273minih150273Moje sestřenice Rachel (2017) 
My Cousin Rachel n
minih55737minih55737Dobyvatelé rudé planety (2005) [TV film] 
Crimson Force n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

53.6 % (14)
5   - Snura
8   - satyr
5   - davidek
5   - zepo
10 - Gremmie
4   - jakuza29
3   - teta.Essie
5   - jirik1012
9   - Mr.Kluzo
7   - Brosis
2   - SID-RCD
4   - fernetgin
2   - falco99
6   - hard

TV Program

ČT1 - Chalupa je hra (2005) [TV cykl...

03:50 - 04:15

2 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

ČT2 - O pivu & U piva

03:45 - 04:15

7 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

NOVA - Volejte Novu (2003) [TV pořad]

03:25 - 04:05

27 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Prima - Vraždy v Midsomeru (1997) [TV ...

02:20 - 04:30

92 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Rampage: Ničitelé (2018)

Rampage: Ničitelé
Tři různá zvířata jsou   infikována nebezpečným   patogenem a vlivem toho se   začnou dít věci. Ti vědci   si prostě nedají a nedají   pokoj. A více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.184/0.147