reklama
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vice Academy 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.8.2008
catamount
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
2.3.2007
Lasy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.7.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.3.2014
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.8.2011
iris
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.11.2007
sarka76
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih28361minih28361Swordfish: Operace Hacker (2001) 
Swordfish n
minih15092minih15092Osobní strážce (1992) 
The Bodyguard n
minih44358minih44358Planeta Teror (2007) 
Planet Terror n
minih18154minih18154Rudý škorpión (1988) 
Red Scorpion n
minih49228minih49228Zemský ráj to napohled (2009) 
Zemský ráj to na pohled n
minih24395minih24395Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina (1993) 
Život a neobyčejná dobrodružství vojáka Ivana Čonkina n
minih46876minih46876Porn Star (2003) [Video] 
n
minih27319minih2731920 000 mil pod mořem (1997) 
20 000 Leagues Under the Sea n
minih40166minih401663:15 zemřeš (2005) 
The Amityville Horror n
minih118613minih118613Tammy (2014) 
Tammy n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Vice Academy Part 6 (1998)

 Vice Academy Part 6 (1998)
Vice Academy Part 6 n
 
Žánr: komedie
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Sloane

(pokračování)

Vice Academy 5 (1996)

 Vice Academy 5 (1996)
Vice Academy 5 n
 
Žánr: komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Sloane

(pokračování)

Vice Academy 4 (1995)

 Vice Academy 4 (1995)
Vice Academy 4 n
 
Žánr: komedie / krimi
Země: Spojené státy americké
Režie: Rick Sloane

(pokračování)

Hodnocení filmu

61.4 %
6   - AGAMEMNON
4   - catamount
3   - Lasy
9   - oulisna
7   - miroslav22
7   - iris
7   - sarka76
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615095
Fotografií: 539216
Plakátů: 258044
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.18/0.141