reklama
 
ohodnotit

Větší než život

Larger Than Life

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
24.4.1997
„Vera je talentovaná, inteligentní a krásná. Vera je... slonice! Rodinná komedie s Billern Murrayem a Věrou v hlavních rolích“

Celkové hodnocení filmu Větší než život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2010
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2014
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2009
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2010
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih25163minih25163Míle od domova (1988) 
Miles from Home n
minih34874minih34874Mužné hry (1988) 
Mužné hry n
minih18431minih18431Samotář v Seattlu (1993) 
Sleepless In Seattle n
minih19828minih19828Střihoruký Edward (1990) 
Edward Scissorhands n
minih69396minih69396Monte Carlo (2011) 
Monte Carlo n
minih12376minih12376Mezi supy (1964) 
Unter Geiern n
minih34732minih34732Rváči (2002) 
Dirty Deeds n
minih12148minih12148Matka (1996) 
Mother n
minih101450minih101450Případ pro rybáře (2012) [TV film] 
Případ pro rybáře n
minih22366minih22366Velký závod 2. (1984) 
Cannonball Run 2 n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 %
7   - curil
6   - Agostino
6   - Bara.40
5   - Faye
7   - satyr
8   - dandysek
7   - Kycky
9   - Faustka
9   - Obivan
6   - Milicent
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - sofry
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
10 - mary.charl
4   - Vinař
10 - DARKEN88
6   - TheDarkKni

TV Program

ČT1 - Čert ví proč (2003)

20:00 - 21:44

62 minut již uběhlo
42 minut zbývá do konce

ČT2 - Panství Downton (2010) [TV ser...

21:00 - 21:50

2 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

NOVA - Rafťáci (2006)

20:20 - 22:30

42 minut již uběhlo
88 minut zbývá do konce

Prima - Přístav (2015) [TV seriál]

20:15 - 21:30

47 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144318
Osobností: 615099
Fotografií: 539216
Plakátů: 258056
Obsahů a biografií: 132151

Poslední komentáře

Tron (1982)

Tron
Hukot film i když pro mnohý   archaickej jak Metuzalem, nebo   jako nějaká vykopávka. Ale   i vykopavky můžou být cool   a nemusí ji vysílat na   Prima Cool.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 7 / 10

Tra(sgre)dire (2000)

Tra(sgre)dire
Tinto Brass když chce tak   umí natočit pěkně hustý   erotický filmeček. Carla   Karlička je šťabajzna. I   když bobry jsou bobři.

Autor: Xpojntman | Hodnocení: 9 / 10

Dostaňte agenta Smarta (2008)

Dostaňte agenta Smarta
Docela dobrá komedie dá se   vidět i několikrát, ale   větším časovým odstupem.   Jsou tam nové scénky,   kterým se člověk zasměje.

Autor: satyr | Hodnocení: 8 / 10

Šíleně smutná princezna (1968)

Šíleně smutná princezna
Pohádka s padesátkou na   krku. Můžu probírat   barevnou a nádhernou   výpravu, krásné exteriéry,   obsazení, písničky, šaty,   ale opakovala více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 8 / 10

V očekávání (2013)

V očekávání
Film, který je plný   absurdních momentů, nic   neříkajících dialogů a   končí podivným smířením   Lizzie a Andie nad kočárkem   s dítětem.Nic mi to   nepřineslo, kromě ztráty   času.

Autor: collen | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.548/0.502