reklama
 
ohodnotit

Větší než život

Larger Than Life

Žánr:
Rok:
1996
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
24.4.1997
„Vera je talentovaná, inteligentní a krásná. Vera je... slonice! Rodinná komedie s Billern Murrayem a Věrou v hlavních rolích“

Celkové hodnocení filmu Větší než život

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 71.1% (19 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.3.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.3.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.8.2007
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
20.11.2009
dandysek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
3.6.2011
Faustka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
6.3.2010
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.3.2011
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.1.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.3.2009
sofry
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.4.2009
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.3.2010
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
29.7.2014
mary.charlotte
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.9.2015
Vinař
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
14.5.2009
DARKEN88
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.9.2010
TheDarkKnight
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
9.6.2011

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih56072minih56072Hlídač (2009) 
The Keeper n
minih146690minih146690Posledních pět let (2014) 
The Last Five Years n
minih49085minih49085Milionář z chatrče (2008) 
Slumdog Millionaire n
minih5746minih5746Ďábelská Angela (1954) 
n
minih9791minih9791Julie (1977) 
Julia n
minih48179minih48179Letní sezóna (1987) 
High Season n
minih5001minih5001Cena medu (1986) 
n
minih25573minih25573Pravý břeh, levý břeh (1984) 
Rive droite, rive gauche n
minih3121minih3121Anna Pavlovová (1983) 
Anna Pavlova n
minih11921minih11921Malý princ (1974) 
The Little Prince n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

71.1 % (19)
7   - curil
6   - Agostino
6   - Bara.40
5   - Faye
7   - satyr
8   - dandysek
7   - Kycky
9   - Faustka
6   - Milicent
9   - Obivan
8   - oulisna
6   - rosta12
6   - sofry
5   - POMAJZ
10 - Gremmie
10 - mary.charl
4   - Vinař
10 - DARKEN88
6   - TheDarkKni

TV Program

ČT1 - Po stopách hvězd (2008) [TV po...

13:55 - 14:20

17 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

ČT2 - Potrava duše & těla

14:00 - 14:30

12 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

NOVA - Můj přítel Monk (2002) [TV ser...

14:05 - 15:00

7 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Poslední polda (2009) [TV seri...

13:30 - 14:30

42 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151245
Osobností: 635297
Fotografií: 575860
Plakátů: 273914
Obsahů a biografií: 139059

Poslední komentáře

Mrtvá nevěsta Tima Burtona (2005...

Mrtvá nevěsta Tima Burtona
Další úžasný příběh od   Tima Burtona. Jeho filmy   nemají chybu. I když je   to...asi pohádka, tak se mi   to líbí. Mrtvá nevěsta je   jeden z více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Než jsem tě poznala (2016)

Než jsem tě poznala
Další úžasný romantický   film. Je to romantické, není   to přehnané...ani   přeplácané. Je to i   vtipné. Líbí se mi hlavní   postavy i to že více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Blbý a blbější (1994)

Blbý a blbější
Výborná komedie, u které   jsem se nemohla přestat   smát. Herci jsou úžasný a   jde vidět, že hrát umí. A   název je dobrý...jenom jsem   více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

Ospalá díra (1999)

Ospalá díra
Film chybu nemá. Výborní   herci, skvěle promyšlený,   hraný, nečekané   okamžiky...opravdu jsem byla   zvědavá, kdo to všechno   dělá a více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 10 / 10

3:15 zemřeš (2005)

3:15 zemřeš
Já miluju horory podle   skutečné události. Je   neuvěřitelné, co všechno   se může některým lidem   stát, co všechno existuje.   Tento film se více >

Autor: TerezaMondeková | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.292/0.253