reklama
 
ohodnotit

Vetřelec

The Intruder

Rok:
1961
Délka:
83 minut

Celkové hodnocení filmu Vetřelec

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 79.1% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
dederon
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
16.2.2012
verkn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.12.2008
pepa123
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.10.2007
Habr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.11.2007
termit
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2007
freaxonic
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007
kremenak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2008
13pepan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.12.2009
Kendy.Praha
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.7.2007
cipino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
29.10.2007
luci75
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih51173minih51173Jsi můj život (2006) [TV seriál] 
Sos mi vida n
minih9797minih9797Julie Vrevská (1978) 
Julija Vrevskaja n
minih79553minih79553Rozkošný paroháč (1972) [TV divadelní představení] 
n
minih34020minih34020Bratrstvo bojovníků (2002) 
Le frére du Guerrier n
minih11236minih11236Lebkouni V: Tisíciletí (1995) 
Alien Nation: Millenium n
minih39334minih39334Krásná země (1977) 
Il Belpaese n
minih10008minih10008Kasaři (1958) 
Kasaři n
minih26341minih26341Těžká Barbora (1960) [TV divadelní představení] 
Těžká Barbora n
minih48041minih48041Den, kdy se zastavila Země (2008) 
The Day the Earth Stood Still n
minih48575minih48575Sherlock Holmes (2009) 
Sherlock Holmes n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

79.1 %
10 - dederon
10 - verkn
4   - pepa123
10 - Habr
7   - termit
8   - freaxonic
10 - kremenak
9   - 13pepan
10 - Kendy.Prah
8   - luci75
1   - cipino
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146276
Osobností: 621307
Fotografií: 550457
Plakátů: 262179
Obsahů a biografií: 134131

Poslední komentáře

Opožděná vražda (2015) [TV epizo...

Opožděná vražda
Zajímavé téma -   Zavražděný starý pán na   vesnici kde se za komančů,   ale i po válce děla spousta   nepěkných věcí. Do toho   skupina toxíků, špatné   rodinné věci a je   podezřelých jak naseto:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Sanitka 2: Díl čtvrtý (2013) [TV...

Sanitka 2: Díl čtvrtý
Solidní díl, tentokráte se   moc neřešila milenecká   vzplanutí a podobné věci,   ale bylo dost zásahů atd.   Jinak dobří herci a občas i   humor, sleduji napodruhé a   nejsem rozhodně zklamán.

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Psanci a andělé (2016)

Psanci a andělé
Zajímavý western. Parta   lupičů utíká před   spravedlností a dočasný   úkryt na noc najdou na farmě   u hranic. Zde se odehraje   Tarantinem více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Nebezpečná záměna (2016) [TV fil...

Nebezpečná záměna
Podprůměrná kriminálka,   kde akce je hodně málo.   Neustálé dohadování po   telefonu s únoscem, do toho   spory s bývalým manželem,   jeho více >

Autor: curil | Hodnocení: 2 / 10

Hamburger Hill (1987)

Hamburger Hill
Válečná řežba to je, ale   vzhledem k roku natočení   1987, je to slabší a hlavně   ne tak úplně dle skutečné   předlohy. Připomíná mně   to více >

Autor: red.mann | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.211/0.176