reklama
 
ohodnotit

Veselý souboj

Rok:
1950
Délka:
93 minut
Premiéra v ČR:
9.3.1951
„Optimistická veselohra ze sportovního prostředí.“

Celkové hodnocení filmu Veselý souboj

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 52.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
16.1.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
18.4.2008
Pitryx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
23.8.2016
Hortensie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
14.11.2012
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.7.2013
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
25.11.2007
MetelskuBlesku
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.6.2018
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
23.11.2007
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.4.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih10061minih10061Každý mladý muž (1965) 
n
minih28531minih28531O ztracené lásce (2001) [TV seriál] 
O ztracené lásce n
minih27309minih27309Těžké časy (1998/1) [TV film] 
No Laughing Matter n
minih59134minih59134Absolventka (2009) 
Post Grad n
minih86177minih86177Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 
Pacific Rim n
minih115050minih115050Letadla 2: Hasiči a záchranáři (2014) [2k digital] 
Planes: Fire & Rescue n
minih27192minih27192Vítejte v Holly Springs (1998) 
Cookie's Fortune n
minih74446minih74446Zelený lučištník (1961) 
Der grüne Bogenschütze n
minih48568minih48568Dragonball: Evoluce (2009) 
Dragonball Evolution n
minih42873minih42873Kvaska (2006) 
Kvaska n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

52.2 % (9)
2   - curil
8   - clara.bow
2   - Pitryx
6   - Hortensie
6   - Frolíček
4   - Faye
3   - MetelskuBl
8   - ceskytulak
8   - mirek52
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635266
Fotografií: 575810
Plakátů: 273880
Obsahů a biografií: 139052

Poslední komentáře

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zlodějka knih (2013)

Zlodějka knih
Film předcházela samá   chvála a je třeba přiznat,   že oprávněná. Velmi   povedená filmová adaptace   mě nezklamala. Výborná   kamera a podmanivá hudba.

Autor: MildaX | Hodnocení: 8 / 10

Everly (2014)

Everly
Udivilo mě, že roli v týhle   řezničině dali Šelmě,   když původně chtěli   "neobdařenou" blondýnu (bez   urážky). Je to úlet, u   kterýho se více >

Autor: SvoKar | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.34/0.295