Zari
ohodnotit

Věčně mladá

The Age of Adaline

Další název:
Navždy mladá; Eternelle Adaline; Für immer Adaline
Žánr:
Rok:
2015
Délka:
112 minut
Premiéra v ČR:
30.7.2015
Popis / Obsah / Info k filmu Věčně mladá
Mladá žena po zásahu blesku přestane stárnout. Zpočátku je spokojená, ale pak si začíná uvědomovat, že její známí kolem ní stárnou a začínají se podivovat nad tím, že ona ne. Začíná to být nápadné, a tak se raději straní společnosti. Když se o ni začnou zajímat i podivní pánové, aby ji mohli zkoumat, pochopí, že její život se musí radikálně změnit. Musí se stáhnout do ústraní, stále se stěhovat, měnit identitu, odsoudit samu sebe k samotě bez vztahů, bez lásky. Jenže to věčné skrývání je velmi vyčerpávající. To už není život, o který by člověk stál.


Autor: prvosenka

Popis / Obsah / Info k filmu Věčně mladá
Kdo z nás by nechtěl přestat stárnout? Ani ne třicetiletá Adaline havaruje se svým autem a stane se zázrak – nejen, že nehodu přežije, ale navíc už nikdy nezestárne ani o jediný den a žije dalších 80 let. Věčné mládí se však záhy projeví jako překážka v běžném životě.
Adaline bezmocně sleduje, jak její dcera stárne, až je starší než Adaline. Dlouhodobě nemůže prožívat lásku a nakonec zůstává úplně sama.

Po letech osamocení se v Adalině životě objevuje Ellis Jones (Michiel Huisman), do kterého se zamiluje. Vše vypadá idylicky, ale jen do okamžiku, než se Adaline setká s otcem svého přítele Williamem (Harrison Ford). William totiž v Adaline pozná dívku, kterou před lety miloval…

Zdroj: APK Cinema Service


Popis / Obsah / Info k filmu Věčně mladá
Adaline Bowman (Blake Lively) přestane ve svých 29 letech zázrakem stárnout a skoro osm desetiletí žije osamělým životem, v němž si k sobě nepustí nikoho, kdo by mohl odhalit její tajemství. Až setkání s charismatickým filantropem Ellisem Jonesem (Michiel Huisman) jí vrátí do života radost a lásku. Když ovšem při setkání s jeho rodiči (Harrison Ford, Kathy Baker) hrozí, že bude pravda odhalena, musí Adaline učinit rozhodnutí, které jí změní život navždy.

Magic Box DVD


Popis / Obsah / Info k filmu Věčně mladá
Svet sa za posledných sto rokov zmenil na nepoznanie, Adaline však nie. Pretože pravá láska... Je večná.

Planéta Zem sa za uplynulých sto rokov neuveriteľne zmenila, rovnako ako ľudstvo. Len krásna Adaline (Blake Lively) je stále rovnaká... Písal sa rok 1933, keď sa jej život dramaticky zmenil počas šialenej nočnej búrky, keď akýmsi zázrakom vyviazla z ničivej automobilovej nehody – a odvtedy akoby pre ňu už viac neplatili normálne fyzikálne zákonitosti. Od toho dňa už totiž nezostarla ani o jediný deň! Lenže to, čo pre niekoho možno znie ako nedosiahnuteľný sen, má pre Adaline trpkú príchuť... Jej život je nekonečne osamelý, pretože temer všetkých ľudí, s ktorými sa počas dlhých nasledujúcich ôsmich desaťročí zblížila, musela skôr či neskôr opustiť, aby zachovala svoje tajomstvo. Jedinou výnimkou je jej dcéra Flemming (ako dieťa Izabel Pearce, ako dospelá Cate Richardson). Lenže keď do jej života vstúpi charizmatický Ellis (Michiel Huisman), po uši sa do nej zaľúbi a odmietne sa jej vzdať, aj keď ho opustí, jej zásady sa začnú otriasať v základoch. Tak rada by uverila, že tentoraz možno bude všetko inak a že s Ellisom má šancu byť naozaj šťastná... Situáciu však skomplikuje víkendová návšteva u jeho rodičov. Hrozí totiž, že jej roky starostlivo uchovávané tajomstvo bude prezradené, pretože Ellisov otec William (Harrison Ford) v Adaline spozná svoju veľkú lásku z mladosti...

Markíza


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Černé ovce (1992) [TV pořad]

17:40 - 18:00

2 minut již uběhlo
18 minut zbývá do konce

ČT2 - Dějiny antisemitismu

16:50 - 17:50

52 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - Inkognito (2021) [TV pořad]

16:40 - 17:55

62 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Saïd Taghmaoui

Taghmaoui Saïd

Sergej Volkoš

Volkoš Sergej

Šedá zóna (Grey Zone)

Šedá zóna
Grey Zone

Naposled navštívené:
Saïd Taghmaoui

Taghmaoui Saïd

Sergej Volkoš

Volkoš Sergej

Šedá zóna (Grey Zone)

Šedá zóna
Grey Zone