ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Vášeň

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 78.8% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.6.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
12.6.2010
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.11.2008
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.6.2010
Johnny1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
4.12.2010
JanBlub
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.10.2017
etos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
21.4.2009
mirek52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih116327minih116327Supertornádo (2012) [TV film] 
Christmas Twister n
minih131398minih131398Antboy: Pomsta rudé fúrie (2014) 
Antboy: Den Røde Furies hævn n
minih109646minih10964622 Jump Street (2014) 
22 Jump Street n
minih66393minih66393Baseline (2010) 
Baseline n
minih26538minih26538Tichý hlas (1998) 
Little Voice n
minih37925minih37925Teletubbies (1997) [TV seriál] 
Teletubbies n
minih138932minih138932Spatřil jsem světlo (2015) 
I Saw the Light n
minih41871minih41871O Nesytovi (1994) [TV film] 
O Nesytovi n
minih141230minih141230Sniff a strašidelný hrad (2010) 
Snuf de hond en het spookslot n
minih51510minih51510Smrtící skály (2004) 
Snowman's Pass n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

78.8 % (8)
8   - curil
7   - jarda53
9   - clara.bow
8   - rosta12
9   - Johnny1
7   - JanBlub
7   - etos
8   - mirek52

TV Program

ČT1 - Bolkoviny (1997) [TV pořad]

01:10 - 01:55

14 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

ČT2 - Zvuky mučení

01:00 - 02:00

24 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

NOVA - Na hraně zítřka (2014)

01:20 - 03:00

4 minut již uběhlo
96 minut zbývá do konce

Prima - Přírodní vesmír (2012) [TV ser...

01:20 - 02:20

4 minut již uběhlo
56 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152890
Osobností: 637235
Fotografií: 582163
Plakátů: 276529
Obsahů a biografií: 140311

Poslední komentáře

Všiváci (2014)

Total shit.

Všiváci
Tenhle "film" mi nestojí za   to, abych si více otloukal   klávesnici.Takže jen   minimální počet 100 znaků   mě donutilo napsat tuto   větu.

Autor: cesta64 | Hodnocení: 1 / 10

Kazišuci (2018)

Kazišuci
Je to odpad, a ještě jednou,   je to kravina, at´ mám těch   sto znaků napsaných. Této   prý komedii se snad nemůže   smát ani zhulená teenka.

Autor: Krupe | Hodnocení: 2 / 10

Betlém (2013)

Betlém
Velmi podobný snímku Omar   (2013) ten byl je filmem z   Palestiny a tento z Izraele v   koprodukci s Belgií a   Německem. Oba ukazují   stejný více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Axolotl Overkill (2017)

Axolotl Overkill
Knihu jsem nečetl a popravdě   číst nebudu. Film je o   šestnáctiletý frndě co   kašle na školu, hulí jak   fabrika a chrápe se starší   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 2 / 10

Neuvěřitelný Hulk (2008)

TOP film. 95%

Neuvěřitelný Hulk
Tak toto bolo geniálne,   normálne lepšie ako prvý   film od Marvelu a to Iron Man.   Chválim všetko čo sa len   dá a nemôžem uveriť že   film více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.34/0.302