Zari
ohodnotit

Varieté

Burlesque

Rok:
2010
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
3.2.2011
„Zachrání noční podnik blonďatá kráska s neuvěřitelně silným hlasem?“
Popis / Obsah / Info k filmu Varieté
Ali opouští rodnou Iowu a míří přímo do L.A., aby si splnila svůj sen a stala se zpěvačkou a tanečnicí. Hned první den narazí na noční podnik Varieté, který řídí vysloužilá kabaretní zpěvačka Tess se svým kamarádem a krejčím Seanem. Podnik má své dny slávy dávno za sebou a Tess bojuje o to, aby chátrající divadlo udržela při životě. Ali se do tohoto místa hned zamiluje a za podpory číšníka Jacka se v něm snaží prorazit. Tess je k jejímu snažení vrcholně skeptická, a tak Ali nezbývá než vzít do ruky podnos a v roli servírky, čekat na svou příležitost a bojovat o své místo na jevišti. Události však naberou rychlý spád, když její silný hlas způsobí, že se z ní nakonec stane hvězda, jakou vždycky chtěla být.

Zdroj: Nova


Popis / Obsah / Info k filmu Varieté
Ali je chudá osiřelá dívka, pracující v ošuntělém baru u silnice. O své budoucnosti má však jasno: stane se tanečnicí a zpěvačkou. Jednoho dne se sebere a odjede do Los Angeles. Jenže život ve městě není snadný a získat angažmá se zdá nemožné. Ali proto nastoupí jako servírka ve svérázném kabaretu The Burlesque Lounge, který se charismatická majitelka Tess snaží zachránit před zbouráním. Mladá žena se nakonec samozřejmě prosadí, nalezne pravou lásku a pomůže Tess zachránit podnik... – Snímek debutujícího herce, scenáristy a producenta Stevena Antina (nar. 1958) Varieté má standardní „sexy“ choreografii, chytlavé písničky a slušné herecké obsazení (včetně ve filmu debutující pop hvězdy Christiny Aguileraové), samotný příběh i postavy jsou ovšem až příliš stereotypní.
-kat-, Filmový přehled 2011/3


Popis / Obsah / Info k filmu Varieté
The Burlesque Lounge má dny své slávy za sebou. Tess, tanečnice v důchodu a majitelka tohoto místa, bojuje, aby udržela chátrající divadlo při životě, čelí všem druhům finančních i uměleckých výzev. Vypadá to, že díky tomu, jak členy herecké společnosti rozptylují jejich osobní problémy a díky hrozbě v podobě nabídky bohatého obchodníka, který chce koupit od Tess tohle místo, se dobré časy z klubu nadobro vytratily. V tu dobu se dramaticky změní život Ali, děvčete z malého města v Iowě. Tess ji najme do Lounge jako servírku a Ali tak unikne prázdné minulosti a rychle se zamiluje do umění varieté. Podpořena novými přáteli, které najde mezi členy divadla, si začíná plnit své sny, že bude stát sama na jevišti. Ale události naberou rychlý spád, když silný hlas Ali způsobí, že se z ní stane hlavní atrakce revue.
Falcon


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Studio 6 (1993) [TV pořad]

05:59 - 09:00

168 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Irsko, toulky po keltské zemi

08:30 - 09:20

17 minut již uběhlo
33 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:35 - 09:35

12 minut již uběhlo
48 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:20 - 08:50

27 minut již uběhlo
3 minut zbývá do konce

Reklama