Duben
ohodnotit

Varieté

Burlesque

Rok:
2010
Délka:
120 minut
Premiéra v ČR:
3.2.2011
„Zachrání noční podnik blonďatá kráska s neuvěřitelně silným hlasem?“

Komentáře k filmu Varieté

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 17
Pitryx
Hodnocení: 1 / 10
Přidáno: 7.11.2016
Hnusná hudba, hodně   kecání, hloupý děj.   Muzikál si jíá představuji   jinak a když už film, ve   kterém se zpívá, to hezčí   skladby. Snímek k ničemu.
clara.bow
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 23.2.2011
Velice příjemný film a   skvěle zazpívané skladby   nejen Cher, ale především   Aquilerou, která předvedla,   že umí!!!
Frolíček
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 10.3.2011
Laskominka. Sice pominu   příběh, ten je starý jako   lidstvo samo - Popelka s   talentem přišla do velkého   města a našla úspěch a   lásku, ale hudební čísla   jsou luxus. Chtěla bych mít   po šedesátce taky takový   elán jako Cher, Aquileru   neposlouchám, ale zpívat   evidentně umí, sladký   Stanley Tucci, perfektní   výprava, především   kostýmy, zbytečná byla role   Georgie, pokud mělo jít o   pokus ukázky konkurenčního   boje, tak to byla slabota.
V každém případě,   zkouknu určitě vícekrát.
hledaseniki
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 5.3.2011
Varieté
Kdo má rád muzikál tak si   určitě přijde na své. Film   mě opravdu mile překvapil a   sice se nestal mým   oblíbeným muzikálem, ale   řadím ho hned jako druhý.   Hudba je samozřejmě v tomhle   druhu filmu velmi důležitá   a takhle splnila přesně to   co měla, obzvláště když   hlavní ženskou roli získala   Christina Aquilera, která má   překrásný hlas a tak divák   má co poslouchat a i na co se   koukat. Cher si také   zaspívala,ale na můj vkus   dostala celkem málo prostoru.   Samozřejmě ve filmu nemůže   chybět láska a to byla podle   mě celkem chyba, vždy a   jasně se drží stejné   šablony, a tak se nedočkáme   ničeho nového prostě to co   se dá očekávat. Můj   oblíbený Stanley Tucci opět   zabodoval a nezklamal a   přesně proto je to můj   oblíbený herec.Kristen Bell   mě moc neoslovila a kdyby tam   nebyla vůbec nic by se   nestalo. Ale jinak velice   příjemná podívaná a jak   řikám fandové muzikálů si   přijdou na své.
FLA
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 23.4.2017
Dám 40% jenom přeci   "Kristýna Agiléra"   je celkem prcina a zas tak   hrozný to nebylo. Na druhou   stranu mě muzikál /   romantický film moc   neoslovuje, takže, stačilo   jedno mrknutí.
PROCESOR
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 26.12.2017
PROCESOR!
Ne nejsem ten pravej. Já to   tam prostě nevidím, nebo jo?   V kabaretu nejde vlastně o   nic víc, než o rádoby   umění, kde se večerní   pozlátko míchá s ranní   kocovinou. Že slečny musejí   hlavně dobře vypadat a   vrtět zadkem je jasný, ale   dělat z toho umění…Když   to má blíž ke   striptýzovému baru. Že se   tomuhle upsala Cher a   Christina Aguilera moc   nechápu, řekl bych, že ani   jedna to nemá zapotřebí.   Dále musím vyzdvihnout   šíleně napínavej a   nervydrásající děj.   Dělám si srandu, nečekal   sem od toho vůbec nic a mohlo   se koukat na pěkný   prdelky….No možná se   nejednomu tatíkovi co byl   mezi svátky přežranej,   trochu přitížilo. Ještě,   že to mohl svést na to   množství jídla a alkoholu   co šťastné a veselé   provázejí.
Karius
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 10.9.2018
Film je hroznej odpad pro   pubescenty, ale pro mne,   jakožto fanouška krásných   žen, to byla slast pro oči.   Sice nejsem fanoušek   Aguilery, ale musím říct,   že jí to ve filmu fakt seklo   a hlas má famózní. Kvalitu   ve filmu nehledejte, ale oči   a uši si na své přijdou.   60%
mat.ilda
Hodnocení: 2 / 10
Přidáno: 12.1.2015
Vskutku burleskní pohled na   Christinu Aguileru, pro kterou   prkna varieté nemohou   znamenat svět. Typově   neustojí ten křehký balanc   mezi striptýzem a uměním,   zakletý do kouzla   dekadentních časů, přes   veškerou snahu nebude do   hlediště vysílat erotické   výboje, navzdory glitrům   nezazáří, hlasem nenaváže   ten správný kontakt s   kabaretním publikem...   Castingový výběr je pro   tento žánr zcela zásadní a   je víc, než zřejmé, že   ten, kdo o něm rozhodoval,   nebyl tak docela v obraze, viz   prefabrikát jménem Cher, či   pidlooké nemehlo Kristen   Bell. Slušná choreografie a   krása kostýmů tak už   nemohou zachránit ohranost   popelkovského příběhu a   nechytlavé songy (až na   jeden jediný) zvrátit   žánrovou katastrofu, je mi   líto.
T2
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 10.9.2018
║Rozpočet   $55miliónov║Tržby USA   $39,440,655║Tržby   Celosvetovo $89,504,400▐   Tržby za predaj DVD v USA   $18,949,078 //počet   predaných kusov 1,134,494║   Nepozerá sa na to zle ale   keď si človek uvedomí na   akom chatrnom prevarenom deji   je všetko postavené ostanú   len videoklipové spomienky na   pár dobre natočených   hudobných choreografii,   postavy odbité doslova bez   zaujímavejších charakterov,   chladné. Cher je tak trošku   do počtu a taktiež neviem na   čom tu bol utopený ten   rozpočet, že by asi na   honorároch? /40%/
zuzana.shilla.novak
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 12.11.2011
tohle jsem chtěla zatípnout   minimem hodnocením jako   kravinou, ale evidentně jsem   měla citově slabší den a   romantický mini příběh   uprostřed muzikálu, mne   navnadil. Christina jako vždy   neuvěřitelně krásná,   pohyblivě nadaná a o tom, co   má za leprikóna v krku...   ani nebudu hovořit. Cher i   přes plastiky stále   okouzlující, stále pružná   a ve své roli skvěle   vynikající, prostě krásný   hlavní milostný pár,   krásné holky, tance i zpěv,   ale písně mne nějak   nenadchly... ne jako v Chicagu   nebo Moulin Rouge... Bylo   směšné, vidět Xtinu bez   peněz a bytu... jako chudou   chudinku .-) Jó, ještě jsem   zapomněla - krásné   kostýmy, paruky i účesy a   hlavně make-up
Peykka
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 31.7.2011
Dneska jsem měla náladu na   muzikály a po zkouknutí   Dreamgirls jsem si musela   zpravit náladu mým   oblíbeným filmovým   muzikálem! Christina Aguilera   úžasná, úžasná hudba a   úžasný tanec.
Jarda1420
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 9.10.2011
Pohodička
Super hudební film na   víkendové odpoledne.   Christina byla moc sice moc   dobrá, ale je škoda, že   Cher nezpívala více   písniček.
Jo, a ani v   tomto filmu nechyběla Toyota   Prius...:oD
Honey0105
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 27.2.2011
Cher ani Christinu tolik   nemusím, ale miluji muzikály   a tak jsem musela jít i na   tenhle. Čekala jsem opravdu   bombu a musím říct, že   jsem nebyla zklamaná! Už je   to opravdu doba, co jsem   viděla nějakej takhle dobrej   film (jestli vůbec)!
Filmových muzikálů jsem   viděla mnoho a mám je   opravdu ráda, ale.. Tohle   bylo snad lepší než moje   zamilované Chicago nebo   Nine.. Chicago má tedy   dokonalý, nepřekonatelný   příběh.. Tohle bylo trochu   jiné, jak to bylo ze   součastnosti a nadchlo mě to   asi trochu víc.
Začátek mě tolik   nevzal. To jsem si říkala,   že zatím nic moc. Ale hned   první písnička byla opravdu   hezká a děj začal být   zajímavější. Něco bylo   hodně předvídatelné a   připomělo mi to jiné filmy,   ale stejně mi to nevadilo.  
Mám ráda písničky   od Christiny, protože má moc   hezký hlas, tak mi bylo   jasné, že si jí zamiluji.   Ale nebyla to Christina,   která mě dostala do kolen..   Byla to Cher a její   písnička- You Haven´t Seen   The Last Of Me. Pro mě asi   celkově nejhezčí písnička   z filmu (na youtube jí teď   pouštím stále dokola). Moc   se těším, až vydají   soundtrack, ten si nenechám   ujít!
Tento komentář   bude hodně zamotaný a je to   dáno tím, že jsem ještě   nekomentovala film, který   bych si na první zhlédnutí   tak zamilovala! Už se   chystám do kina znovu,   protože to byl opravdu   zážitek. Já některé   písničky prožívala opravdu   hodně a nebojím se to   přiznat, protože muzikály   jsou moje.
Dále   chválím obsazení a ještě   humor! Moc často se   nestává, aby v takovémhle   filmu byla taková dávka   vtipu! Opravdu jsem se   poměrně nasmála a bylo to   moc příjemné. Nikdy bych   nečekala, že ze dne na den   začnu poslouchat Cher, ale   stalo se. Na téhle zpěvačce   (a herečce) je tedy již   vidět její věk, ale.. Ve   filmu mi byla velice   sympatická a je mi jedno,   kolika plastikami si prošla.   Christině to také moc   slušelo a podala velice   dobrý výkon.
Všichni milovníci   muzikálových filmů musejí   jít na tenhle povinně! A aby   byla muzika ještě lepší,   tak doporučuji kino, protože   tam to opravdu vyzní líp,   než na počítači, či v   televizi.
Už dlouho   jsem nehodnotila plným   počtem, ale tady mi je   jasné, že nemůžu jinak!
marfussa
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 21.9.2011
VARIETÉ
pěkně pojatá romantická -   muzikální komedie.   Milovníci hudby si přijdou   jistě na své, plus skvělé   pěvecké výkony Christini   Aguilery a cher. Tento film za   to jistě stojí
mischel251
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 7.4.2011
Akože nemám rada filmy tipu   muzikál...ale toto ma   dostalo,,,Christina Aguilera v   hlavnej úlohe je priam   božská....a ešte ten sexi   barman....no radosť   pozerať!!!
Jimbeam007
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 30.5.2014
Ale jóóó
Na nějaké přemýšlení to   není a přesně to jsem   čekal.Příjemná   hudba,klasický scénář   podobný filmu Divoké kočky   a hezké prdelky! Pokud   čekáte víc,ani to   nezapínejte. Mě to na   sobotní večerní výplach   hlavy stačí:-)
kackahrda
Hodnocení:
Přidáno: 26.7.2016
...
Miluji ten film, je jeden z   mých nejoblíbenějších.   Příběh se mi vcelku líbí,   ale nejlepší na filmu jsou   doopravdy už zmiňované   pěvecké výkony.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.

10 filmů, které komentovali někteří uživatelé co tento film
minih92349minih92349Cesta hrůzy (2006) [TV film] 
Bon Voyage n
minih5416minih5416Čas lásky a naděje (1976) 
Čas lásky a naděje n
minih141429minih141429The Veil (2016) 
The Veil n
minih26873minih26873Romeo a Julie (1936) 
Romeo and Juliet n
minih115386minih115386Osmy (2014) [TV film] 
Osmy n
minih50892minih50892Ztracený ostrov (2009) [Video] 
The Forgotten Ones n
minih109367minih109367Static (2012) 
Static n
minih15245minih15245Oznamuje se láskám vašim (1988) 
Oznamuje se láskám vašim n
minih49829minih49829Supernova (2005) [TV film] 
Supernova n
minih86152minih86152Byzantium – Upíří příběh (2012) 
Byzantium n


Hodnocení:n12345678910

TV Program

ČT1 - Události v regionech (2007) [T...

18:00 - 18:25

5 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Velké stroje zblízka

17:20 - 18:10

45 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Na lovu (2021) [TV pořad]

17:30 - 18:30

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - Prostřeno! (2010) [TV pořad]

17:55 - 18:52

10 minut již uběhlo
47 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190568
Osobností: 697849
Fotografií: 763986
Plakátů: 376598
Obsahů a biografií: 178286

Poslední komentáře

Ulovit miliardáře (2009)

Ulovit miliardáře
Tomáš Vorel je určitě   dobrý režisér a většina   jeho filmů se mi, pro jeho   docela osobitý přístup,   líbí, ale musím se   přiznat, že tohle více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Satan přichází (1998) [TV epizod...

Satan přichází
Do kin míří horor a Eric a   Donna v tom vidí šanci se v   autě u filmu pomuchlovat, ale   Jackie a Kelso chtějí jet a   být s nima. Red Forman zas více >

Autor: FLA | Hodnocení: 7 / 10

Učitelka tance (1998) [TV epizod...

Učitelka tance
Paní Formanová učí   "Hájda" tančit, protože   parta se chystá na   diskotéku. Výbornej je Blbso   a jeho taneční kreace,   pobavil i Fez. Celkově   zábavnej díl s dobrejma   frkama - 80%.

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jak chutná smrt (1995)

Jak chutná smrt
Pokus o psychologický   thriller v režii Milana   Cieslara nemohl dopadnout   jinak, než jako řádnej   průser. Bohužel jsem nečetl   předlohu více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Mrtví muži nenosí skotskou sukni...

Mrtví muži nenosí skotskou sukni
Na tenhle film se dá dívat   pod různými zornymi úhly a   podle toho ho i hodnotit. Carl   Reiner byl většinou zárukou   docela originální podívané více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10