Zari
ohodnotit

Vánoční únos [TV film]

Holiday in Handcuffs

Další název:
Vianočný únos (SK) / Vianoce v putách (SK)
Rok:
2007
Délka:
120 minut
„Ten den ji všechno naštvalo, tak proč má brát ohledy na pohledného zákazníka v baru.“
Popis / Obsah / Info k filmu Vánoční únos
Sympatická Trudie je typická smolařka. Pracuje jako servírka v malé restauraci, kde se necítí dobře, práce jí nebaví a má pocit, že zákazníci jsou na ni neurvalí. Také je přesvědčena, že jí rodiče neustále jen ukazují, jak je neschopná v obyčejném životě. A jako by toho nebylo dost, nečekaně ji opouští přítel, s nímž měla dostavit k rodičům na slavnostní rodinnou oslavu. Trudie udělá to, co by nikdo jiný neudělal. Unese pohledného Davida přímo z restaurace a odveze si ho domů na svátky, aby hrál jejího dokonalého milence…

Zdroj: ČT


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vánoční únos
S výtvarnicí Trudie Chandlerovou se právě rozešel přítel Nick, přišla pozdě na pracovní pohovor, zničila si vlasy, má úplně nesnesitelné rodiče, a k tomu všemu se kvapem blíží Vánoce. Trudie má pocit, že se zhroutí, pak se jí zrodí v hlavě šílený nápad. S ukradenou zbraní v ruce unese pohledného hosta restaurace, Davida, který právě čeká na svou přítelkyni. Přinutí ho odjet s ní na vánoční oslavu, kterou pořádá její matka v pronajatém srubu v divočině. Trudie představí Davida rodičům jako svého přítele, ten rodičům sdělí, že jejich dcera zešílela a unesla ho. Rodiče to považují za povedený vtip. David se pokusí o útěk, pak ale zjistí, že se ve sněhem zapadané krajině pomoci nedovolá. Do srubu přijíždí Trudiina sestra Katie, bratr Jake a babička Dolores, a aby nebyla vánoční atmosféra ničím rušena, byly všem zabaveny mobily a klíčky od aut. David je zoufalý, pak se mu podaří získat Jakeův mobil. Dovolá se své přítelkyni, a protože má jistotu, že se pomoc blíží, začne hrát roli Trudiina dokonalého milence.

Zdroj: Nova


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Vánoční únos
Trudie pracuje v restauraci. Práce ji nebaví, zákazníci jsou otravní, tak se dalo čekat, že šéf ji těsně před vánočními svátky vyrazí. Je z toho zoufalá, přítel se s ní rozešel a ona seč nechce, musí k rodičům na svátky. Ty jí vyčítají neschopnost jak v práci, tak i v partnerství. Trudie se naštve, a aby dokázala že to tak není, unese kamaráda Davida na rodinnou oslavu. Ten proti jeho vůli volá své přítelkyni, že je unesen. Ta volá policii a David čeká vysvobození. Jenže to by nebyly kouzelné vánoce, kdyby se nic nepřihodilo. Trudie s Davidem se do sebe zakoukají. A než stihnou cokoliv si vysvětlit, vtrhne o štědrovečerní večeři do domu policie.


Autor: georginaa

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Nemocnice na kraji města (1977...

17:20 - 18:25

2 minut již uběhlo
63 minut zbývá do konce

ČT2 - Archivní tajemství

17:05 - 17:35

17 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

NOVA - 3Bobule (2019)

15:50 - 18:00

92 minut již uběhlo
38 minut zbývá do konce

Prima - Ženy v běhu (2019)

16:50 - 18:52

32 minut již uběhlo
90 minut zbývá do konce

Reklama