ohodnotit

Vánoční koncert Karla Gotta '92 [TV pořad]

Rok:
1992
Délka:
71 minut
„Vánoční koncert Karla Gotta z pražské Lucerny.“

Celkové hodnocení filmu Vánoční koncert Karla Gotta '92

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75.6% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.1.2015
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.1.2010
davidek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.12.2007
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.4.2011
MaKy92z
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.3.2010
Strength
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.5.2007
Tominko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.3.2008
rudolpho
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.10.2007
kouba001
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40818minih40818Hostel (2005) 
Hostel n
minih49307minih49307Celý jeden život (1974) 
Toute une vie n
minih115305minih115305Smrtící úder (1997) 
Lethal Tender n
minih65839minih65839Než se zvedne opona (1980) [TV pořad] 
Než se zvedne opona n
minih61298minih61298Scorpio Rising (1964) 
Scorpio Rising n
minih43195minih43195Našli mě naši (2006) 
Relative Strangers n
minih12844minih12844Monsignor (1982) 
Monsignor n
minih7620minih7620Fešák Hubert (1985) 
Fešák Hubert n
minih115306minih115306Nespavost (1993) 
Nespavost n
minih10709minih10709Král ulice (1935) 
Král ulice n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75.6 % (9)
5   - curil
8   - REKBRIT
8   - davidek
8   - Kycky
6   - MaKy92z
9   - Strength
9   - Tominko
7   - rudolpho
8   - kouba001

TV Program

ČT1 - To je vražda, napsala (1984) [...

09:00 - 09:45

4 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

ČT2 - Jižní Bretaň a její odkryté pů...

09:00 - 09:55

4 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

NOVA - Ulice (2005) [TV seriál]

08:50 - 09:45

14 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Prima - M.A.S.H. (1972) [TV seriál]

08:45 - 09:15

19 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 153737
Osobností: 638473
Fotografií: 584796
Plakátů: 277619
Obsahů a biografií: 140824

Poslední komentáře

The Domestics (2018)

The Domestics
Postapokalyptický svět.   Tento subžánr, jak je   vidět, je filmovými tvůrci   stále v centru zájmu a tak   tu máme další filmový   zářez. V více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Žár těla (1981)

Žár těla
Příběh tohoto snímku je v   podstatě stejný, jako u   poněkud staršího z roku   1944 ´Pojistka smrti´, jen   si jde krapet svou cestou.   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Poslední lovec čarodějnic (2015)

Poslední lovec čarodějnic
Myšlenka asi není špatná a   samotný příběh také ne   ALE mělo se to nechat v době   dávné a né to tahat do   přítomnosti. A s podivem pro   mě více >

Autor: wena | Hodnocení: 5 / 10

Sedm dní v Havaně (2012)

Pekny...

Sedm dní v Havaně
Kvalitni snimek z Havany, sedm   reziseru, sedm kratkych   povidek. Vynikajici atmosfera   Havany a kubanske kultury i   zivota. Stret zapadu a více >

Autor: Svarcneger | Hodnocení: 8 / 10

Květy na rozloučenou (2017)

Květy na rozloučenou
Dokonalé spojení obrazu a   zvuku. Toto je film, který je   potřeba vidět v kině.   Smutný, ale přirozeně   krásný.

Autor: r4472c | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.26/0.23