Zari
ohodnotit

V zajetí melodie

Los Chicos con las chicas

Další název:
V zajatí melódie
Žánr:
Rok:
1967
Délka:
81 minut
Premiéra v ČR:
12.5.1972

Obsah filmu V zajetí melodie

 
Film trochu pripomína dejom francúzsky film "Bažanti idú do boja" , iba na rozdiel tu rukujú chlapci zo španielskej kapely Los Bravos. Skupina vznikla v r.1965 zlúčením kapiel „Los Sonor“ a „Mike & The Runaways“. Tieto skupiny už boli lokálnymi hviezdami, ale naplno zažiarili v roku 1966 po vzniku ich najúspešnejšieho hitu „Black Is Black“, od Michaela Kogela alias Mike Kennedyho, ktorú naspieval s nimi ich nemecký producent Nils Nobach.

Štefan Rencz

Autor: cicis
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

jager
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 17.2.2015
Zrovna ve mě vyvstala obrovská nostalgie při   vspomínce na tehle film. Jako mladíček jsem   někdy vsedumdesátých letech čistě náhodou,   snad proto že venku pršelo, šel do kina kde   zrovna byl promítán tenthle film. Moc jsem od   něj neočekával, ale o to větší nadšení ve   mě vyvolal. Snad proto že tehdejší šedivá   česká kultůra nedávala moc možností se   dostat k západní populární hudbě, ve mě   tenle film vyvolal velké emoce. A to takové že   si to pamatuji dodnes, a chtěl bych ho znovu   vidět. (kde ho ale sehnat???).
curil
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 5.4.2009
BOMBA! Pamatuji si, jak jsem film navštívil   sedmkrát po sobě v našem premiérovém kině   Hraničář. Naprosté zjevení, beat v českém   kině!Pro mě je to můj kultovní film. Stejně   jako finský film S borovou šiškou pod zády,   vzpomínáte si někdo?


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama