NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

V prachu hvězd

Im Staub der Sterne

Země:
Rok:
1975
Délka:
95 minut
Premiéra v ČR:
1975

Celkové hodnocení filmu V prachu hvězd

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68% (10 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Edward52
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
17.6.2010
AGAMEMNON
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
16.7.2010
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.3.2010
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.2.2011
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
21.7.2015
Scifista
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
20.10.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
2.4.2010
ceskytulak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.6.2012
MartinVojtech1963
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
18.11.2020
lk5
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.1.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih40802minih40802Happy Tree Friends 3: Třetí Úder (2004) 
Happy Tree Friends, Volume 3: Third Strike n
minih19773minih19773Strážní andělé (1995) 
Les anges gardiens n
minih25123minih25123Armageddon (1998) 
Armageddon n
minih33443minih33443Baran (2001) 
Baran n
minih47617minih47617Jiná perspektiva (2007) 
Anamorph n
minih14377minih14377Noc oživlých mrtvol (1968) 
Night Of The Living Dead n
minih4296minih4296Bláznivý příběh Robina Hooda (1993) 
Robin Hood - Men In Tights n
minih31043minih31043Lady Chatterleyová (1993) [TV minisérie] 
Lady Chatterley n
minih123584minih123584Hotel Transylvánie 2 (2015) 
Hotel Transylvania 2 n
minih7664minih7664Flambovaná žena (1983) 
Die Flambierte Frau n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68 % (10)
6   - Edward52
4   - AGAMEMNON
8   - satyr
7   - Nasudr
5   - Kycky
5   - Scifista
7   - oulisna
8   - ceskytulak
9   - MartinVojt
9   - lk5

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

76 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Svědkové času

13:30 - 13:55

16 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Gympl s (r)učením omezeným (20...

12:35 - 13:55

71 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

13:30 - 14:30

16 minut již uběhlo
44 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177641
Osobností: 678019
Fotografií: 710704
Plakátů: 337967
Obsahů a biografií: 162275

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení