Zari
ohodnotit

V kouři

Up in Smoke

Další název:
Stoupat jak dým
Rok:
1978
Délka:
86 minut
„Dva kamarádi z New Yorku potřebují čas od času trochu „kouře“. Honí se za drogami jako čert za hříšnou duší… a na stopě je jim neschopný seržant“
Popis / Obsah / Info k filmu V kouři
Profesionální huliči Cheech Marin a Tommy Chong se dávají dohromady v komedii Stoupat jak dým, která sleduje tuhle značně sjetou dvojici na okružní cestě po Kalifornii. Ačkoli je jejich cílem sehnat jen trochu trávy, nakonec jsou omylem deportováni do Mexika. Zoufale se odtamtud snaží dostat domů, a proto přistoupí na nabídku, že převezou přes hranice káru plnou marihuany. Podaří se jim to ale stihnout dřív, než všechno vyhulí? Po cestě navíc naberou dvě stopařky a jakousi šťastnou náhodou se jim vždy podaří setřást poldy, kteří jsou jim - zcela nepovšimnuti - celou tu dobu v patách.

Zdroj: HBO Europe
Vysílání: titulky
Premiéra: 05.09.2014


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu V kouři
Film začíná obyčejným dnem dvou neobyčejných chlápků - jeden z nich (Cheech Marin) nasedá do svého kýčovitého auta a vyjíždí bez cíle do ulic, druhý (Tommy Chong) opouští bohaté rodiče, kteří ho nutí, aby konečně začal pracovat. Cestou mu se mu rozbije auto, tak zkouší s vycpaným hrudníkem stopovat. Zastaví mu Pedro (Cheech), a začíná dobrodružná cesta plná smíchu a drog, hlavně marihuany. Ty dva několikrát zastaví policejní hlídka, ale pokaždé se jim podaří ze všeho vyváznout, ani neví jak. Při jedné policejní razii jsou omylem deportováni do Mexika, odkud se dostávají dodávkou, aniž by věděli, že je vyrobená z marihuany. Osud je zavede na rockovou soutěž "souboj kapel", kde se stanou hvězdami večera. Jejich příběh končí opět jízdou v autě, kouřením hašiše a plány, jak se svojí kapelou oslnit americké publikum.


Autor: jopakl

Popis / Obsah / Info k filmu V kouři
Poté, co marihuana přestala vyvolávat mravokárné záchvaty a byla tiše uznána za součást životního stylu hippies, sešli se v roce 1978 Cheech Marin a Tommy Chong poprvé ve své komické joint venture. Jejich eskapády, motivované bohulibým cílem – „najít dobrou trávu“, potěšily rozveselené publikum do té míry, že následovala ještě čtyři další pokračování.

Autor/Zdroj: Popis
časopis cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Maigret a hlava muže (1996) [T...

22:50 - 00:30

72 minut již uběhlo
28 minut zbývá do konce

ČT2 - Kachna na pomerančích (1975)

23:40 - 01:25

22 minut již uběhlo
83 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Vegas

23:30 - 00:25

32 minut již uběhlo
23 minut zbývá do konce

Prima - Receptář prima nápadů (2001) [...

23:30 - 00:10

32 minut již uběhlo
8 minut zbývá do konce

Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Management

Management
Management

Kay Walsh

Walsh Kay

Naposled navštívené:
Management

Management
Management

Kay Walsh

Walsh Kay