ohodnotit

V kouři

Up in Smoke

Další název:
Stoupat jak dým
Rok:
1978
Délka:
86 minut
„Dva kamarádi z New Yorku potřebují čas od času trochu „kouře“. Honí se za drogami jako čert za hříšnou duší… a na stopě je jim neschopný seržant“

Celkové hodnocení filmu V kouři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.1% (17 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
5.11.2014
Zimmy871
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.2.2012
MysteryIllinois
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.4.2017
reby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.10.2010
kahi
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.7.2013
LucyStar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.4.2015
KKralik77
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
7.6.2012
andriy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
31.5.2008
Czasko
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
13.4.2009
leonardos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
24.5.2014
LadisH
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
7.12.2015
Korbitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
29.7.2012
Winnfield
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.12.2009
selecta22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.2.2010
balosh
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.1.2013
Michadelikk
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
12.12.2013
cokolada23
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.5.2015

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih13093minih13093Mustangové (1961) 
The Misfits n
minih4381minih4381Bob Roberts (1992) 
Bob Roberts n
minih70452minih70452Skyfall (2012) 
Skyfall n
minih135473minih135473Zbrusu Nový zákon (2015) 
Le tout nouveau testament n
minih29763minih29763Zlatíčka pro každého (2001) 
America's Sweethearts n
minih5718minih5718Čtyři z tanku a pes (1966) [TV seriál] 
Czterej pancerni i pies n
minih136836minih136836Frequencies (2013) 
Frequencies n
minih8390minih8390Hodina vlků (1968) 
Vargtimmen n
minih32671minih32671V ložnici (2001) 
In the Bedroom n
minih41235minih41235Wolf Creek (2005) 
Wolf Creek n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.1 % (17)
4   - mat.ilda
8   - Zimmy871
6   - MysteryIll
10 - reby
4   - kahi
6   - LucyStar
6   - KKralik77
8   - andriy
7   - Czasko
8   - leonardos
8   - LadisH
9   - Korbitch
8   - Winnfield
10 - selecta22
9   - balosh
10 - Michadelik
10 - cokolada23

TV Program

ČT1 - Doktor Martin (2015) [TV seriá...

09:50 - 10:35

34 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemství nacistů

10:00 - 10:50

24 minut již uběhlo
26 minut zbývá do konce

NOVA - Ordinace v růžové zahradě 2 (2...

09:45 - 11:00

39 minut již uběhlo
36 minut zbývá do konce

Prima - Policie v akci (2017) [TV pořa...

09:25 - 10:25

59 minut již uběhlo
1 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161324
Osobností: 654687
Fotografií: 620479
Plakátů: 297895
Obsahů a biografií: 148018

Poslední komentáře

Náklad 200 (2007)

Náklad 200
Ke konci filmu lze vidět   sovětský způsob popravy   odsouzence k trestu smrti.   Když se to vezme kolem a   kolem, kromě zjevné láce je   také více >

Autor: pohledvenkova | Hodnocení: 7 / 10

Kobro, je to na vás! (2016) [TV ...

Kobro, je to na vás!
Ruská tajná služba strieľa   v cudzej krajine raketometmi   po ľuďoch za bieleho dňa na   ulici hlavného mesta, tí   vybehnú z auta ktoré práve více >

Autor: whack | Hodnocení: 1 / 10

Arctic: Ledové peklo (2018)

Arctic: Ledové peklo
Tak kasovní trhák to asi   nebude . Nějaké takové   filmy už tu byli ale tohle je   jiný level. Snímek celkem s   třemi protagonisty a jedním   více >

Autor: wena | Hodnocení: 7 / 10

Rusko z výšky (2018) [TV film]

Proč tyto dokumenty nejsou v nabídce

Rusko z výšky
Musel jsem vyhledat v   zahraniční mutaci. Rusko   nabízí svojí rozlehlostí   nepřeberné množství krás.   Tento dokument je naštěstí   oproštěn více >

Autor: Mackaku | Hodnocení: 10 / 10

Moc osudu (2006) [TV seriál]

Moc osudu
Tato turecká telenovela není   pouze o tom, že on miluje ji   a ona jeho. Je to především   o kontrastu života ve   středověkých podmínkách a   více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.119/0.102