Vážení uživatelé, Seznam DVD je dočasně nedostupný. Na odstranění chyb se pracuje. Děkujeme za pochopení.
Vážení uživatelé, pokud jste si žádali o obnovu hesla v době 12/2020 - 2/2021 je nutné znovu požádat o zaslání hesla. Děkujeme za pochopení.
 
NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Úžasná událost

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 86.7% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.9.2009
clara.bow
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
5.4.2006
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.3.2014
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
20.3.2016
Georgie2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.2.2014
El_Indio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.5.2008
helzapopin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
5.3.2009
Anamorph
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.3.2009
Smira24
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.10.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih151675minih151675Megan Leavey (2017) 
Megan Leavey n
minih12225minih12225Méďa Béďa (1961) [TV seriál] 
Yogi Bear n
minih64173minih64173Vánoční sen (1945) 
Vánoční sen n
minih158566minih158566Podfukářky (2018) 
The Hustle n
minih59117minih59117Za zelenými dvěřmi (1972) 
Behind the Green Door n
minih54393minih54393Dědeček je lepší než pes (1989) [TV film] 
Dědeček je lepší než pes n
minih4637minih4637Brenda Starrová (1989) 
Brenda Starr n
minih20411minih20411Tajemná schůzka (1991) 
Mystery Date n
minih165233minih165233Rust Creek (2018) 
Rust Creek n
minih41700minih41700Ohnivý máj (1974) [TV inscenace] 
Ohnivý máj n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

86.7 % (9)
8   - curil
10 - clara.bow
10 - melakara
8   - Kycky
9   - Georgie2
8   - El_Indio
9   - helzapopin
8   - Anamorph
8   - Smira24

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:10 - 04:40

90 minut již uběhlo
60 minut zbývá do konce

ČT2 - Stále zemědělec

03:30 - 03:50

10 minut již uběhlo
10 minut zbývá do konce

NOVA - Co na to Češi (2016) [TV pořad...

03:05 - 03:45

35 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

03:30 - 04:30

10 minut již uběhlo
50 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 173405
Osobností: 671510
Fotografií: 690513
Plakátů: 329319
Obsahů a biografií: 158803

Poslední komentáře

Pravdivý příběh Antonie Pařízkov...

Pravdivý příběh Antonie Pařízkové, lehké holky s dobrým srdcem
Ta atmosféra staré Prahy z   obrazovky neskutečně   čiší, tohle se naprosto   povedlo. Kdo jiný by to   dokázal tak přesvědčivě   zfilmovat, více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

Smrt jí sluší (1992)

Smrt jí sluší
"Už to vstalo?" " Ano pane,   je to ve vaně." Tuhle černou   komedii miluji a pokaždé mě   stoprocentně pobaví.   Parádní triky, skvělá   více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

The Stanford Prison Experiment (...

The Stanford Prison Experiment
Chválím výpravu filmu ve   stylu 70. let, herecké   výkony velice   přesvědčivé. Na začátku   je spíše uvolněnější   atmosféra, která postupně více >

Autor: Ramilie | Hodnocení: 9 / 10

Captain Marvel (2019)

Captain Marvel
Málokdy se mi stane, abych   vypnula film před koncem. A   skoro nikdy ho nevypnu už po   čtvrt hodině. Ale teď jsem   to udělala s pocitem   více >

Autor: beneva | Hodnocení: 2 / 10

Hrubeš a Mareš Reloaded (2009)

Hrubeš a Mareš Reloaded
Komu se líbila původní   komedie ocení i tuto nově   sestříhanou a svým   způsobem obohacenou verzi ale   jak už jsem zmínil já tohle   štěstí více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 3 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení