ohodnotit

Žánr:
Rok:
1995
Délka:
103 minut
Premiéra v ČR:
21.3.1996
„znamenití herci - pestrý děj - kouzla - čáry - triky - zázraky - barvy - láska - válka s Německem - Česká soda - slušný film“

Celkové hodnocení filmu Už

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 40% (6 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
26.3.2010
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2008
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
22.12.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
3.2.2017
Snape
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
23.5.2008
miratskyl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
8.7.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih82290minih82290Muž na hraně (2012) 
Man on a Ledge n
minih37734minih37734Planety (1999) 
The Planets n
minih17240minih17240Předměstí (1996) 
subUrbia n
minih40761minih40761Zabití Jesseho Jamese zbabělcem Robertem Fordem (2007) 
The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford n
minih44281minih44281Návštěvní den Miloslava Šimka a Jiřího Grossmanna (1969) [TV pořad] 
n
minih72904minih72904Mejdan roku z Václaváku (2006) [TV pořad] 
Mejdan roku z Václaváku n
minih25547minih25547Linie násilí (1997) 
The End of Violence n
minih41602minih41602Zatmění všech sluncí (1987) [TV inscenace] 
Zatmění všech sluncí n
minih14578minih14578O princezně Jasněnce a létajícím ševci (1987) 
O princezně Jasněnce a létajícím ševci n
minih90000minih90000Kolotoč (1996) [TV pořad] 
Kolotoč n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

40 % (6)
3   - jarda53
6   - ajaajena
4   - melakara
6   - Milicent
3   - Snape
2   - miratskyl

TV Program

ČT1 - Všechnopárty (2006) [TV pořad]

21:25 - 22:20

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecké katastrofy: Rozhodujíc...

21:55 - 22:40

5 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

NOVA - Lovci pokladů (2004)

20:20 - 22:40

100 minut již uběhlo
40 minut zbývá do konce

Prima - Rukojmí (2005)

22:00 - 00:15

0 minut již uběhlo
135 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154545
Osobností: 639985
Fotografií: 588790
Plakátů: 279701
Obsahů a biografií: 141600

Poslední komentáře

Zázračná planeta II (2016) [TV m...

Zázračná planeta II
Skvělý dokument, skvostné   záběry. No, je to k pláči,   že to všechno jednou   zničíme. Naštěstí,   příroda si časem s námi a   tím vším poradí...

Autor: Krupe | Hodnocení: 10 / 10

Jack staví dům (2018)

Výborný film. 80%

Jack staví dům
Je to výborný thriller,   ktorý má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ho niekedy v budúcnosti   pozriem více >

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 8 / 10

Táta je doma (2015)

Táta je doma
Táta je doma představuje   povedený biják, který si   můžete užít, i když   nemáte (nevlastní) děti,   bývalého manžela či   bývalou manželku. více >

Autor: Venom_TomHardy | Hodnocení: 9 / 10

Táta je doma 2 (2017)

Výborný film. 75%

Táta je doma 2
Je to výborná komédia,   ktorá má malé chybičky,   ale dokážem tvorcom tie   chybičky odpustiť. Možno si   ju niekedy v budúcnosti   pozriem ešte raz. P.S.: Je to   trochu slabšie ako prvá   časť.

Autor: ExpertRaptor | Hodnocení: 7 / 10

Z Paříže do Paříže (2017)

Z Paříže do Paříže
Po dlouhé době film z   období druhé světové   války, který mě potěšil.   Jde o mé oblíbené období a   navíc francouzské   prostředí rozdělené více >

Autor: curil | Hodnocení: 9 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.187/0.154