reklama
 
ohodnotit

Útěk z Vietnamu

Behind Enemy Lines

Další název:
P.O.W. the Escape; Attack Force 'Nam
Rok:
1986
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk z Vietnamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2007
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2014
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47497minih47497Sluha Jeho Veličenstva (2007) 
Слуга Государев n
minih37343minih37343100 žhavých tygřic (2002) 
Girl Fever n
minih56887minih56887Vysoko v horách (1939) 
Allegheny Uprising n
minih24881minih24881Návrat sedmi statečných (1966) 
Return of the Seven n
minih58095minih58095Pan Haf (2007) 
Herr Bello n
minih30770minih30770Mulholland Drive (2001) 
Mulholland Drive n
minih48645minih48645Nezvaná (2008) 
The Uninvited n
minih16250minih16250Poldovi v patách (1991) 
The Hard Way n
minih47885minih47885Falco (2008) 
Falco - Verdammt, wir leben noch! n
minih44048minih44048Africké slunce (2003) [TV film] 
Das Licht von Afrika n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 % (11)
3   - Agostino
4   - ignac1
5   - zazrakpave
5   - Rendys
3   - kovandos
6   - Alfonc
3   - pet007
6   - opl
4   - Collie
5   - fialapetr
5   - M13

TV Program

ČT1 - Dobré ráno (1993) [TV pořad]

02:20 - 04:50

20 minut již uběhlo
130 minut zbývá do konce

ČT2 - Za mříže!

02:20 - 02:45

20 minut již uběhlo
5 minut zbývá do konce

NOVA - Krok za krokem (1991) [TV seri...

02:40 - 03:15

0 minut již uběhlo
35 minut zbývá do konce

Prima - Komisař Rex (1994) [TV seriál]

01:55 - 02:55

45 minut již uběhlo
15 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152455
Osobností: 636666
Fotografií: 579172
Plakátů: 275832
Obsahů a biografií: 139914

Poslední komentáře

Taxi, taxi (2000)

Taxi, taxi
Policejní inspektor Émilien   a taxikář Daniel jsou zpět.   Tentokrát mají co do   činění s japonskou Yakuzou.   Starý dobrý francouzský   více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 9 / 10

Vím, že jsi vrah (1971)

Vím, že jsi vrah
Už od počátku víme, že   vraždí Jiří Adamec   (Pavel), ale nevíme, že v   pozadí je ještě někdo   jiný. To finální rozuzlení   nemá chybu! Že více >

Autor: topipig | Hodnocení: 10 / 10

2:22 (2017)

PROCESOR!

2:22
Tak ten lepší průměr je   hodně s odřenejma ušima.   Tak začátek byl celkem   dobrej. Akorát moje   maličkost nechápe proč tam   dávají zmatený více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 6 / 10

Vezmeš si mě, kámo? (2017)

NEee

Vezmeš si mě, kámo?
Neee, je tu paradoie filmu   Kdyz si Chuck bral Larryho,   ktera je top. Ale tohle je   vazne pruser, vubec zadna   sranda

Autor: Pswat | Hodnocení: 3 / 10

Gripsholm (2000)

7*

Gripsholm
Nedávno jsem viděl seriál   Babylon Berlín a tenhle   kousek mi ho připomněl.   Dobou i zpracováním.  
Trochu mě mrzelo, že se   člověk více >

Autor: Petr.c17 | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.129/0.092