reklama
 
ohodnotit

Útěk z Vietnamu

Behind Enemy Lines

Další název:
P.O.W. the Escape; Attack Force 'Nam
Rok:
1986
Délka:
90 minut

Celkové hodnocení filmu Útěk z Vietnamu

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 44.5% (11 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.1.2010
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
30.11.2007
zazrakpavel
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.10.2014
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
8.7.2008
kovandos
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
29.10.2007
Alfonc
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
13.12.2007
pet007
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
31.10.2007
opl
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
1.11.2007
Collie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
29.10.2007
fialapetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
31.10.2007
M13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
2.11.2007

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih47532minih47532Čivava z Beverly Hills (2008) 
Beverly Hills Chihuahua n
minih27900minih27900Bláznivá runway (1999) 
Pushing Tin n
minih27696minih27696Barva odvahy (1999) [TV film] 
The Color of Courage n
minih4931minih4931Dva plukovníci (1962) 
I due colonnelli n
minih34894minih34894Čtyři pírka: zkouška cti (2002) 
The Four Feathers n
minih25966minih25966Stopy na Sitne (1968) 
n
minih40442minih40442Panic je nanic (2005) 
Panic je nanic n
minih51862minih51862Adolf a Eva (2002) 
Adolf and Eva n
minih2788minih2788Alfred (1995) 
n
minih5749minih5749Ďábelská intrika (1963) 
n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

44.5 %
3   - Agostino
4   - ignac1
5   - zazrakpave
5   - Rendys
3   - kovandos
6   - Alfonc
3   - pet007
6   - opl
4   - Collie
5   - fialapetr
5   - M13

TV Program

ČT1 - Reportéři ČT (2012) [TV cyklus...

21:00 - 21:40

24 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

ČT2 - Miniaturní zbraně

20:55 - 21:40

29 minut již uběhlo
16 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Anděl (2008) [TV se...

21:15 - 22:35

9 minut již uběhlo
71 minut zbývá do konce

Prima - Modrý kód (2016) [TV seriál]

20:15 - 21:30

69 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 146343
Osobností: 621498
Fotografií: 550906
Plakátů: 262453
Obsahů a biografií: 134183

Poslední komentáře

Vetřelec: Covenant (2017)

PROCESOR!

Vetřelec: Covenant
Já vám váš názor neberu,   respektuji ho, tak si ho   užijte a stejně prosím   přistupujte ke mě. Já byl   spokojený. Nečekal jsem   bůhvíco a více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 7 / 10

Strach (1963)

Strach
Tak vzhledem k tomu, že to   byl už třetí Kalaš za den,   jsem se již dost silně   nudil. Jinak hodnotím film   stejně jako oba předešlé.   Jen více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Everest (2015)

Nerealny Everest...

Everest
Okrem majestatnych scenerii a   slusnych hereckych vykonov je   tento film obrovskym   sklamanim.Scenar je   jednoznacne zmanipulovany v   více >

Autor: pigal | Hodnocení: 6 / 10

Million Dollar Hotel (2000)

Million Dollar Hotel
Asi jsem divnej, ale mě se   ten film nelíbil. Uřvaná   zmatlanina. Možná jsem   udělal chybu, že jsem si ho   pustil jako zvukovou kulisu.

Autor: hvezdyn | Hodnocení: 1 / 10

Bohové musí být šílení II (1988)

Bohové musí být šílení II
Dvojka se mi líbí o mnoho   víc, než první díl. Vtipy   jsou svižnější, "road   movie" křováků má švih a   drsný půvab Afriky tomu   dodává více >

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.308/0.273