Zari
ohodnotit

Útěk na svobodu

Breakout

Další název:
Prenasledovaní v divočine
Žánr:
Země:
Rok:
2013
Délka:
89 minut
„Dva zločinci pronásledují děti, které se staly svědky jejich vraždění.“

Komentáře k filmu Útěk na svobodu

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
martin.stusak.9
Hodnocení: 5 / 10
Přidáno: 20.8.2018
Dva zločinci se snaží   chytit dvě děti, kteří se   náhodně stali svědky   vraždy. A vše se odehrává   někde v přírodní   rezervaci. Spíše televizní   akční thriller, ale dá se   říci, že ne vcelku zase až   tak hrozný. Děj se veze v   jednoduchosti a byť   zpočátku vypadá spíše   jako ekothriller, vše se   nakonec rázem změní.   Chvílemi to dokonce   připomene snímek z roku 1994   ¨Divoká řeka´. A máme tu   dvě hvězdy. Brendana Frasera   v roli ochránce přírody a   otce rodiny, který se dostane   do vězení a jako trest   dostane dřevorubeckou práci   v lese. Pro ekologického   aktivistu vskutku tvrdý   trest. A na druhé straně   barikády Dominica Purcella,   pro kterého je záporná role   doslova hereckým koncertem.   Viditelně si to vychutnal.   Příběh má i přes tu svou   jednoduchost a v mnohém   hlavně nelogičnost své   napětí a ať se to někomu   líbí nebo ne, zaujmout umí.
curil
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 29.8.2017
Příběh je velká slabota!   Scénář musel psát člověk   mdlého rozumu, když do děje   zapracoval tolik nesmyslů a   nelogičností. Dva dni se   skupina lidí honí po lese a   pořád jsou od sebe sto   metrů, hlavní záporák z   pušky s dalekohledem netrefí   nic na třicet metrů.   Vrcholem je medvědí past,   stačí se o ní jen zmínit a   za dvě minutky - šup! Jack   přemůže hlavního   záporáka Tommyho, nechá mu   po ruce pušku až se probere   a sám utíká do lesa   neozbrojen. Ke konci filmu   jsem se už jenom smál.   Kanadská příroda s řekou   je pěkná, ale jinak film jen   pro "silné nervy"   ...

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama