ohodnotit

Upíři

I vampiri

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Upíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2013
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013
ivcamal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih63519minih63519Zlom vaz (2005) 
Break a Leg n
minih57866minih57866Jetsonovi / Jetsonovi ve filmu (1990) 
Jetsons: The Movie n
minih44937minih44937Chobotnice 5 (1990) [TV seriál] 
La Piovra 5 - Il cuore del problema n
minih41661minih41661Amnézie (2003) 
I Accuse, J'accuse n
minih27517minih27517Babylon 5: řeka duší (1998) [TV film] 
Babylon V: River Of Souls n
minih36839minih36839Shrek 2 (2004) 
Shrek 2 n
minih56383minih56383Vezmeš si mě? (2008) [TV film] 
Will You Merry Me n
minih38018minih38018Bolek a Lolek na prázdninách (1965) [TV seriál] 
Bolek i Lolek na wakacjach n
minih38895minih38895Carcharias - Velký bílý (2001) 
n
minih49474minih49474Vyznání Anny Elliotové (2007) [TV film] 
Persuasion n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
6   - řepešínský
5   - hvezdyn
4   - satyr
7   - Kycky
4   - marci22
9   - oulisna
5   - lionheart
6   - ivcamal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 154168
Osobností: 639226
Fotografií: 586672
Plakátů: 278382
Obsahů a biografií: 141224

Poslední komentáře

Monstrum z hlubin (2013)

Monstrum z hlubin
Snímek patří do filmové   nízkorozpočtové série tv.   Dino Movies, které jsou bez   logiky, tudíž svým pojetím   i příběhem naprosto   hloupé. více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 1 / 10

Samson (2018)

Samson
Ani jsem to nedokoukala.   Místo hebrejce indián,   místo pelištějence   namalovaný egypťan a k tomu   ještě naprosto neznámí.   Téma má potenciál, ale po   20 minutách jsem už nemohla.   Stupidita.

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 2 / 10

Jeden Štědrý den (2014) [TV film...

Jeden Štědrý den
Příjemný, úsměvný a   vlastně i tak trochu   dobrodružný příběh o   jednom netradičním prožití   vánočních svátků, které   k sobě spojí osoby více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Killing Ground (2016)

Killing Ground
Ucházející survival horor z   Austrálie, klokani celkem   horory umí a nebojí se být   drsní. První půle spíše   rozjezd a malinko nuda, druhá více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Pod kupolí (2013) [TV seriál]

Pod kupolí
zaujímavý nápad, dobré   triky ale zas tej naivity a   banálnosti tam toľko   nemuselo byť, hlavne keď   policajti tam robia   najväčší kolaps, po   prvých dvoch dieloch som   dosť na vážkach /40%/

Autor: T2 | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.244/0.197