ohodnotit

Upíři

I vampiri

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Upíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2013
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013
ivcamal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih23566minih23566Záměna (1994) [TV film] 
A Change of Place n
minih8208minih8208Herkules v podsvětí (1994) [TV film] 
Hercules in the Underworld n
minih37055minih37055Hrbáč (1959) 
Le Bossu n
minih34018minih34018Zabij mě něžně (2002) 
Killing Me Softly n
minih54805minih54805Detektiv Nash Bridges (1996) [TV seriál] 
Nash Bridges n
minih50953minih50953Uleeovo zlato (1997) 
Ulee's Gold n
minih4893minih4893C.H.U.D. II (1989) 
C.H.U.D. II - Bud the Chud n
minih44929minih44929Návrat vražedných rajčat (1988) 
Return of the Killer Tomatoes! n
minih20981minih20981Cestující obchodníci (1963) 
The Wheeler Dealers n
minih24747minih24747Tony, tobě přeskočilo (1968) 
Prášílek a Tony Sarka-Farka; Hnízdo n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
6   - řepešínský
5   - hvezdyn
4   - satyr
7   - Kycky
4   - marci22
9   - oulisna
5   - lionheart
6   - ivcamal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 161987
Osobností: 655820
Fotografií: 623934
Plakátů: 299847
Obsahů a biografií: 148715

Poslední komentáře

Skippy (1967) [TV seriál]

kde najdu seriál Skippy

Skippy
Ahoj, ráda bych vnoučatům   tento seriál přehrála, mám   na něj krásné vzpomínky,   máte tip, kde ho stáhnout,   vidět? Díky! Hanča :)

Autor: hanca53

Tři chlapi a dáma (1989) [TV ins...

Tři chlapi a dáma
Ale jo, proč ne. Naštěstí   to bylo celé krátké, takže   to vlastně ani nestihlo   začít nudit.

20191222

Autor: Pitryx | Hodnocení: 4 / 10

Past (2020) [TV film]

Zuzana Stivínová

Past
a její herecký výkon opět   zazářil;dá se směle   přirovnat k výkonu seriálu   HBO Pustina.Film je   odvážným počinem pro   režiséra a i pro více >

Autor: Stan.K. | Hodnocení: 10 / 10

Perder es cuestión de método (20...

Perder es cuestión de método
Kolumbijská kinematografie je   u nás vzácná a tak   prostřednictvím režiséra   Cabrery má divák možnost   podívat se na realitu   dnešní více >

Autor: curil | Hodnocení: 5 / 10

Světová válka Z (2013)

Světová válka Z
Další ptákovina o nákaze,   kterou měl asi Brad Pitt   vylepšit. Nepovedlo se mu to.   To by se nepovedlo nikomu.   Pokud je scénář k ničemu,   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2020, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.134/0.121