reklama
 
ohodnotit

Upíři

I vampiri

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Upíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.1% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.11.2009
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2013
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih50242minih50242Flamenco (1995) 
Flamenco n
minih23008minih23008Vůně ženy (1992) 
Scent of a Woman n
minih37362minih37362Cizinec (2003/2) 
The Foreigner n
minih2714minih2714Call Girl (1995) 
Call Girl n
minih33718minih33718Cena za mléko (2000) 
The Price of Milk n
minih23500minih23500Zachraňte Willyho 3 (1997) 
Free Willy 3: The Rescue n
minih34835minih34835Magnetické vlny léčí (1965) [TV inscenace] 
Magnetické vlny léčí n
minih56131minih56131Bludiště (1997) [TV pořad] 
Bludiště n
minih113576minih113576Sebemilenec (2013) [TV film] 
Sebemilenec n
minih61929minih61929Malá mořská víla (1976/1) 
Rusaločka n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.1 %
6   - řepešínský
5   - hvezdyn
4   - satyr
4   - marci22
7   - Kycky
9   - oulisna
5   - lionheart
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 144369
Osobností: 615250
Fotografií: 539404
Plakátů: 258149
Obsahů a biografií: 132188

Poslední komentáře

Mizerové II (2002)

Mizerové II
Mě se prostě dvojka líbí   víc. Ani mi nevadí, že je   poměrně dost dlouhá na   akční film, ale pěně to   šlape. Mike a Marcus jsou   pořád více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 10 / 10

Mizerové (1995)

Mizerové
Po letech jsem si to zase   pustil a furt se mi to líbí.   Navíc mám rád Miamskou   scenérii ve filmech a   seriálech. Ale to už jsem tu   více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Poslední samuraj (2003)

Hledání cesty ....

Poslední samuraj
Každá doba hledala tu   esenci, o které si myslela,   že je tou   nejadekvátnější,   nejoduševnělejší a také   hledáním v sobě hodnoty,   více >

Autor: kopydlnomax | Hodnocení: 10 / 10

Monstrum (2017) [TV film]

Monstrum
Film spíš z kategorie   potřebných než úplně   zdařilých. Vizuální   stránka se snaží, ale je   vidět, že scénář nepsal   mistr pera - příběh více >

Autor: petrusmev | Hodnocení: 5 / 10

Kaprova smrt (1969) [TV epizoda]

Kaprova smrt
Epizoda je více než   úsměvná, také díky   Pavlovi Landovskému jsme   nevídali seriál často, jako   dnes. Zloději Robertek,Sousa   a Kapr se více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.304/0.27