ohodnotit

Upíři

I vampiri

Žánr:
Země:
Rok:
1956
Délka:
78 minut

Celkové hodnocení filmu Upíři

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 57.5% (8 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
řepešínský
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
11.12.2009
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
17.11.2011
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
21.11.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.7.2013
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
3.3.2010
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
22.6.2011
lionheart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.5.2013
ivcamal
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
6.6.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih3319minih3319Atentát (1964) 
Atentát n
minih36645minih36645Můj život beze mne (2003) 
Mi vida sin mi n
minih4428minih4428Boj za spravedlnost (1997) [TV film] 
A Child's Wish n
minih50868minih50868Cesta do středu země (2008) [TV film] 
Journey to the Center of the Earth n
minih22188minih22188Věc (1982) 
The Thing n
minih119707minih119707Hvězdy zastavárny (2009) [TV seriál] 
Pawn Stars n
minih24420minih24420Život pro Jana Kašpara (1959) 
Život pro Jana Kašpara n
minih36660minih36660Holky z lepší společnosti (2003) 
Uptown Girls n
minih13633minih13633Návrat do budoucnosti 2 (1989) 
Back to the Future Part II n
minih5618minih5618Četník ve výslužbě (1970) 
Le Gendarme en Balade n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

57.5 % (8)
6   - řepešínský
5   - hvezdyn
4   - satyr
7   - Kycky
4   - marci22
9   - oulisna
5   - lionheart
6   - ivcamal
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152935
Osobností: 637274
Fotografií: 582239
Plakátů: 276551
Obsahů a biografií: 140355

Poslední komentáře

Lynč (2018) [TV seriál]

Lynč
Do malé obce se po letech   vrací muž, jen čtyři   měsíce po vraždě jeho   kamaráda s dětství.   Zavražděný byl róm a   každý co něco ví, tak více >

Autor: jarda53 | Hodnocení: 2 / 10

Jak básníci čekají na zázrak (20...

CELÁ SERIE PROSTĚ SUPER

Jak básníci čekají na zázrak
Né nezmýlil jsem se i   když.... od čtvrtého dílu   jsem byl na pochybách,   ale..... Jsem vrstevník   hlavního hrdiny a vše jsem s   ním více >

Autor: Jarda.ftr | Hodnocení: 8 / 10

Superman 4 (1987)

Superman 4
Od natočení prvního   Supermana s Christopherem   Reevem uběhlo plných devět   let a tak si nelze   nevšimnout, že v tomto   čtvrtém volném více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 2 / 10

Billy Madison (1995)

Billy Madison
Sandlerovi retard moc nejde.   Je to trapně přehnaný a   nevtipný. No a co ve škole,   kde se nic neučí, učitelka   je sluníčkářka, co   nejspíš hulí trávu...je to   hovadina.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Smrt v červeném Jaguáru (1968)

Smrt v červeném Jaguáru
Režisérské kormidlo   filmové série o agentu Jerry   Cottonovi převzal Harald   Reinl mající už za sebou   úspěšné snímky o   Vinnetouovi a v více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.202/0.165