Zari
ohodnotit

Obsah filmu Un bounty killer a Trinità

 
Městečko Trinità je sužováno gangem mexických lupičů Navajeros, vedeným bratry Sanchem a Pacem. Vykrádají všechny dodávky směřující do města, terorizují obyvatele. Tajně jsou spolčeni s majitelem salónu Pizzarrem, který se snaží ovládnout celé město.

Protože šerif nic nezmůže, rozhodnou se představitelé města povolat nájemného pistolníka Alana Boyda, s pověstí zabijáka, který požaduje za likvidaci bandy třicet tisíc dolarů. Pizzarro upozorní Navajeros na lovce hlav, ale Boyd likviduje členy gangu jednoho po druhém.

Autor: curil
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 16.8.2020
Zapomenutý spaghetti western bez oddychových   scén, s hrdinou nájemným vrahem s nezvykle   bohatým arzenálem zbraní (několik ručnic,   pistole, dokonce i často používaná kuše).   Film je natočen opět v oblasti španělské   "Sonory" a režisérem je kupodivu Joe   D'Amato, který si mezi svou stovkou natočených   filmů (převážně s výrazně odlišnou   tématikou erotiky) střihl i několik spaghetti   westernů. A jak je vidět docela s úspěchem.   Zkráceně lze konstatovat, že v první polovině   odbouchnou Navajeros každého, kdo se jim   připlete do cesty; a ve druhé půlce příběhu   se vše obrátí a členové gangu se stanou pro   nájemného zabijáka Boyda lovnou zvěří. Vše   dokoná v závěrečném vyrovnání v opevněném   obydlí banditů.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama