ohodnotit

Tygří klec 2

Tiger Cage 2

Žánr:
Země:
Rok:
1990
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Tygří klec 2

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.3% (11 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
30.10.2007
Langley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
30.10.2011
RM
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
29.6.2009
tomast
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
30.7.2012
TILL.87
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.6.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
22.10.2017
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2007
Sheriff.Janov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.1.2008
radka.vt59
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
24.11.2011
j2x
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
13.6.2009
LulusilaKonec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
27.11.2018

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih5715minih5715„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ (1970) 
„Čtyři vraždy stačí, drahoušku“ n
minih16275minih16275Policajt (1972) 
Un flic n
minih49859minih49859Dívka s pistolí (1968) 
La Ragazza con la pistola n
minih25124minih25124Godzilla (1998) 
Godzilla n
minih10683minih10683Král džungle (1997) 
George of the Jungle n
minih20511minih20511Tajný závod (1976) 
The Gumball Rally n
minih38659minih38659Na dotek (2004) 
Closer n
minih41300minih41300Frankenstein (2004) [TV minisérie] 
Frankenstein n
minih43522minih43522O princezně, která ráčkovala (1986) [TV inscenace] 
O princezně, která ráčkovala n
minih16311minih16311Policejní akademie (1984) 
Police Academy n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

77.3 % (11)
7   - ignac1
6   - Langley
8   - RM
9   - tomast
8   - TILL.87
1   - miroslav22
7   - rosta12
10 - Sheriff.Ja
10 - radka.vt59
9   - j2x
10 - LulusilaKo
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 168131
Osobností: 664735
Fotografií: 658868
Plakátů: 316583
Obsahů a biografií: 154886

Poslední komentáře

Mais ne nous délivrez pas du mal...

Mais ne nous délivrez pas du mal
Na můj vkus až příliš   rozvláčné, s místy   zmateným střihem, nicméně   příběh o dvou náctiletých   kamarádkách, které chodí   do katolické více >

Autor: topipig | Hodnocení: 6 / 10

Tahle země není pro starý (2007)

Tahle země není pro starý
I když se Coenům podařilo   vychytat většinu krp z   předlohy (Fakt netuším   proč je kolem McCarthyho   tolik povyku.) a umenšit   množství i více >

Autor: naineko | Hodnocení: 2 / 10

Snídaně v pánském pyžamu (1980) ...

Snídaně v pánském pyžamu
No to jsou vály. František   Laurin mě zatím   nepřesvědčil, že byl byl   dobrým režisérem. I v tomto   případě je příběh   hrozná blbost a s více >

Autor: topipig | Hodnocení: 2 / 10

Nebezpečný náklad (2016)

PROCESOR!

Nebezpečný náklad
Ne není to zbytečný film,   ne není to béčkový film.   Je to klasická naháněčka,   kde sice charisma Bruce je   dávkováno po kapkách, ale   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 5 / 10

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen...

Kogyaru-gui: Oosaka terekura hen
Film není určen pro   normálního diváka.   Zobrazení násilí se   spoustou krve a dalších   tělesných tekutin,   explicitní znázornění   více >

Autor: curil | Hodnocení: 4 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení