Zari
ohodnotit

Rande na dvě noci

Two Night Stand

Rok:
2014
Délka:
86 minut

Komentáře k filmu Rande na dvě noci

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
karel.logr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2023
Milá romantika
Takový obyčejný   příběh,který mě opravdu   pobavil a zaujal.
Skvělé dialogy.
Víc to pitvat nebudu,   výjimečný film v záplavě   podobných
Doporučuji!
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2018
Romantická komedie, která se   konečně odlišuje od   ostatních. Dějem, vtipy. I   když mohla, nevyznívala   nějak vulgárně a sprostě,   pěkně se na ni koukalo.   Ačkoli každý musel vědět,   jak asi skončí, těšila   jsem se. Sympatičtí herci a   prostředí. Začátek byl   trochu nudný, ale byl   rychlý, tak jsem se nudit ani   nestihla začít. Pak už k   tomu nebyl důvod.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2015
Two Night Stand
Romantická komedie, která se   docela liší od jiných   romantických komedii ať už   v tom, že je to poměrně   chytrý konverzační snímek,   který nevidíte denně. Na   to, že celý film je postaven   na dvou lidech musím říct,   že jsem byla mile   překvapená, že jsem se   nenudila a nedoufala v další   alespoň jednu jedinou postavu   navíc, která by to tam   trochu oživila, protože to   nebylo vůbec třeba. Milesovi   a Analeigh to společně jde a   sluší jim to spolu a   dokázali vytvořit   příjemnou dvojku, která   dokáže udržet divákovu   pozornost, za což může   také scénář, který staví   především na konverzaci   mezi Milesem a Analeigh, to   ostatní už scénárista Mark   Hammer příliš neřešil,   což mě trochu mrzí,   protože z toho mohl být   vynikající romantická   komedie, kterých je   pohříchu málo.
S   Milesem Tellerem se v   poslední době roztrhl pytel   a já jsem za to opravdu   ráda, protože je to talent,   ten kluk je neskutečný   sympaťák a s každou jeho   rolí ho mám raději. Poprvé   jsem si ho všimla v The   Spectacular Now. Miles   nepatří mezi typické   hollywoodské krasavce přesto   mě si získal především   svým talentem, je naprosto   přirozený a já se těším   na jeho další filmy. Co se   týče Analeigh Tipton patří   mezi ty rozkošné dívky,   které si musíte zamilovat,   vždyť se na ní podívejte,   ona vypadá jak štěňátko   toužící po tom abyste ho   vzali do náruče :-D
Ano, Two Night Stand nemá   originální myšlenku, není   to ani dokonalý film, ale má   Milese Tellera a Analeig   Tipton a to rozhodně není   málo a samozřejmě je to   konverzačka, takže pokud   máte tenhle druh filmů   rádi, tak jistě zklamaní   nebudete, přesto já od toho   čekala trošku víc. Ty   finální pasáže mi prostě   kazí filmový zážitek a to   snad v každém filmu.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Všechny velké a malé bytosti (...

10:15 - 11:05

38 minut již uběhlo
12 minut zbývá do konce

ČT2 - Auto-moto-revue (1974) [TV poř...

10:50 - 11:10

3 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

NOVA - Rady ptáka Loskutáka (2001) [T...

10:20 - 11:30

33 minut již uběhlo
37 minut zbývá do konce

Prima - Máme rádi Česko

10:10 - 12:05

43 minut již uběhlo
72 minut zbývá do konce

Reklama