Jeden svět
ohodnotit

Rande na dvě noci

Two Night Stand

Rok:
2014
Délka:
86 minut

Obsah filmu Rande na dvě noci

 
Megan (Analeigh Tipton) je mladá žena, která zrovna prožívá krizi, je bez práce a navíc bez chlapa. Tak trochu ze zoufalství si založí profil na jedné seznamce, rozhodne se sejít s jistým mladým mužem Alecem (Miles Teller) nic vážného ani jeden nehledají jen vztah na jednu noc, což se také stane. Megan je ráno na odchodu, když zjistí, že se nemůže dostat z domu, protože jí v tom brání sníh, přes noc totiž napadlo hodně sněhu, který ochromil celé město a tak dvojici, která se chce co nejdříve rozejít nezbývá než zůstat společně v jednom bytě a doufat, že kalamita brzy skončí.

Autor: hledaseniki
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
režie:
Max NicholsMax Nichols  
hraje:
Analeigh TiptonAnaleigh Tipton.....Megan [25]   
Miles TellerMiles Teller.....Alec [27]   
Jessica SzohrJessica Szohr.....Faiza [28]   
Leven RambinLeven Rambin.....Daisy [23]   
Kid CudiKid Cudi.....Cedric [30]   
Kellyn LindsayKellyn Lindsay.....Becca   
Victor CruzVictor Cruz.....vězenský úředník [33]   
Brian PetsosBrian Petsos.....sebe   
Josh SalatinJosh Salatin.....Chris   
David WeissDavid Weiss.....Purcell   
Tom MorrisseyTom Morrissey  
scénář:
Mark HammerMark Hammer  
hudba:
Charli XCXCharli XCX....."Nuclear Seasons" [21]   
kamera:
Bobby BukowskiBobby Bukowski  
střih:
Matt GarnerMatt Garner  
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Přístupno:
od 15 let
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu Rande na dvě noci >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

karel.logr
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 1.2.2023
Milá romantika
Takový obyčejný příběh,který mě opravdu   pobavil a zaujal.
Skvělé dialogy.
Víc to   pitvat nebudu, výjimečný film v záplavě   podobných
Doporučuji!
Izzy8635
Hodnocení: 8 / 10
Přidáno: 4.9.2018
Romantická komedie, která se konečně odlišuje   od ostatních. Dějem, vtipy. I když mohla,   nevyznívala nějak vulgárně a sprostě, pěkně   se na ni koukalo. Ačkoli každý musel vědět,   jak asi skončí, těšila jsem se. Sympatičtí   herci a prostředí. Začátek byl trochu nudný,   ale byl rychlý, tak jsem se nudit ani nestihla   začít. Pak už k tomu nebyl důvod.
hledaseniki
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 21.2.2015
Two Night Stand
Romantická komedie, která se docela liší od   jiných romantických komedii ať už v tom, že   je to poměrně chytrý konverzační snímek,   který nevidíte denně. Na to, že celý film je   postaven na dvou lidech musím říct, že jsem   byla mile překvapená, že jsem se nenudila a   nedoufala v další alespoň jednu jedinou postavu   navíc, která by to tam trochu oživila, protože   to nebylo vůbec třeba. Milesovi a Analeigh to   společně jde a sluší jim to spolu a dokázali   vytvořit příjemnou dvojku, která dokáže   udržet divákovu pozornost, za což může také   scénář, který staví především na   konverzaci mezi Milesem a Analeigh, to ostatní   už scénárista Mark Hammer příliš neřešil,   což mě trochu mrzí, protože z toho mohl být   vynikající romantická komedie, kterých je   pohříchu málo.
S Milesem Tellerem se v   poslední době roztrhl pytel a já jsem za to   opravdu ráda, protože je to talent, ten kluk je   neskutečný sympaťák a s každou jeho rolí ho   mám raději. Poprvé jsem si ho všimla v The   Spectacular Now. Miles nepatří mezi typické   hollywoodské krasavce přesto mě si získal   především svým talentem, je naprosto   přirozený a já se těším na jeho další   filmy. Co se týče Analeigh Tipton patří mezi   ty rozkošné dívky, které si musíte zamilovat,   vždyť se na ní podívejte, ona vypadá jak   štěňátko toužící po tom abyste ho vzali do   náruče :-D
Ano, Two Night Stand nemá   originální myšlenku, není to ani dokonalý   film, ale má Milese Tellera a Analeig Tipton a to   rozhodně není málo a samozřejmě je to   konverzačka, takže pokud máte tenhle druh   filmů rádi, tak jistě zklamaní nebudete,   přesto já od toho čekala trošku víc. Ty   finální pasáže mi prostě kazí filmový   zážitek a to snad v každém filmu.


Hodnocení:n12345678910
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 190274
Osobností: 697373
Fotografií: 762979
Plakátů: 375676
Obsahů a biografií: 177915

Poslední komentáře

The Boondocks (2005) [TV seriál]

Ja nepráskam

The Boondocks
Je to úplne iný seriál,   aké poznáme a jeden z   najzvláštnejších. Ťažko   ho uchopiť, lebo je to aj   sociálna kritika, aj   komédia, aj více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Amazing Spider-Man (2012)

Za mě lepší net ten první

Amazing Spider-Man
Já mám prostě tohohle   Spider-mana raději než toho   původního od Raimiho. To   jméno píšu skoro určitě   špatně, tak se omlouvám,   nechce se více >

Autor: majkronyk | Hodnocení: 8 / 10

Bylo to o nacistech (2008) [TV e...

Bylo to o nacistech
Solidní díl, s dobrejma   vtípkama a scénkama, ale   hlavně tam je můj oblíbenec   Herb a ten to svejma   hláškama zvedá vejš:-)

Autor: FLA | Hodnocení: 8 / 10

Jack Rozparovač (1988) [TV film]

Jack Rozparovač
Z mého pohledu je tahle více   než tříhodinová televizní   koprodukce opravdu   vynikající. Režisér a   scenárista v jedné osobě   David Wickes více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 8 / 10

Na místě činu: Zmizení v hotelu ...

Na místě činu: Zmizení v hotelu Cecil
Dokument plný otázek,   podezřelých a také lidí,   kteří se snaží přijít na   to, co se vlastně Elise   stalo. Případ, ze kterého   mrazí!

Autor: veverka-zrzka | Hodnocení: 7 / 10