';
ohodnotit

Tváří v tvář [TV film]

Face to Face

Další název:
Žena proti muži (ČT)
Rok:
1990
Délka:
93 minut
„Mohou se do sebe zamilovat, ale ne se dohodnout.“

Celkové hodnocení filmu Tváří v tvář

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 70% (9 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
26.4.2010
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
19.8.2007
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
5.7.2009
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
1.2.2011
ickov
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
12.5.2007
Kromak
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.11.2007
KatkaDiaz
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.4.2007
pepamitas
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
14.5.2007
Urvy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.9.2008

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih54722minih54722Džentlmen a frajer (2006) 
Bon Cop, Bad Cop n
minih6500minih6500Dny oživlých obrázků (1994) 
n
minih13041minih13041Můj nový revolver (1992) 
My New Gun n
minih39283minih39283Divoká posedlost (2004) 
Three way n
minih16664minih16664Z lásky nebo pro peníze (1993) 
For Love or Money n
minih19604minih19604Starostliví medvídci v říši kouzel (1987) 
The Care Bears Adventure in Wonderland n
minih24376minih24376Žhavý tanec (1990) 
Hot Steps n
minih28904minih28904Parchant (1996) [Video] 
Natural Enemy n
minih2502minih2502Abdikace (1974) 
The Abdication n
minih31043minih31043Lady Chatterleyová (1993) [TV minisérie] 
Lady Chatterley n


Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

70 % (9)
8   - satyr
5   - Faye
8   - Zdenek13
5   - fidelio
8   - ickov
8   - Kromak
8   - KatkaDiaz
5   - pepamitas
8   - Urvy

TV Program

ČT1 - Sama doma (2000) [TV pořad]

12:30 - 14:00

79 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

ČT2 - Osudový střet Judey s Římem

13:30 - 14:20

19 minut již uběhlo
31 minut zbývá do konce

NOVA - Kriminálka Miami (2002) [TV se...

13:40 - 14:40

9 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Prima - Námořní vyšetřovací služba (20...

13:35 - 14:40

14 minut již uběhlo
51 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 183589
Osobností: 688024
Fotografií: 735668
Plakátů: 354510
Obsahů a biografií: 169000

Poslední komentáře

V tomhle zámku straší, šéfe! (19...

V tomhle zámku straší, šéfe!
Už jen slabě nadprůměrné   zakončení celé série s   několika faktickými   nesmysly. Legrace to je,   některé scénu jsou   nezapomenutelné, ale více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Na dvoře je kůň, šéfe! (1988) [T...

Na dvoře je kůň, šéfe!
Tak tohle už bylo trošku   slabší než všechny tři   předchozí filmy, ale stále   je to na velmi vysoké   úrovni. Je sice znát   nedostatek více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Šéfe, jdeme na to! (1984) [TV fi...

Šéfe, jdeme na to!
Trošičku to ztratilo na   tempu, ale přesto hodnotím   stále jako nadprůměr své   doby. Možná je to i tím,   že to sleduji těsně po   sobě, a více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 7 / 10

Šéfe vrať se! (1984) [TV film]

Šéfe vrať se!
Druhý příběh šéfa Pepana   a jeho party. Snad ještě   lepší než první film? No   ono to bude asi tak stejné.   Bavil jsem se akorát mne   více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Šéfe, to je věc! (1982) [TV film...

Šéfe, to je věc!
Perfektní mini komedie, kde   pan Nárožný naprosto   exceluje. Samozřejmě, že   není sám. Jára jako ten   prostoduchý je také   úžasný. Jen mne více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení