reklama
 
ohodnotit

Tunel smrti [TV film]

Der Todestunnel - Nur die Wahrheit zählt

Další název:
The Tube; 1200° - La verità in fondo al tunnel;
Rok:
2005
Délka:
95 minut

Celkové hodnocení filmu Tunel smrti

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 50.6% (17 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2016
veverka-zrzka
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2009
martin.stusak.9
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
28.1.2015
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
29.1.2009
Agostino
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
18.3.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
18.4.2009
Andrejevna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.1.2009
styx
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
7.2.2016
Obivan
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.4.2010
sakro
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
22.11.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
6.7.2018
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
31.10.2010
Area
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
23.5.2010
strelec51
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
17.8.2014
Raptor150
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
15.4.2008
fidelio
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
12.1.2009
Kiki-Jiki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
18.12.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih42466minih42466Poručík Petr (1980) [TV seriál] 
Poručík Petr n
minih3092minih3092Animáci (1993) [TV seriál] 
Animaniacs n
minih32663minih32663Kung Prásk: Smrtonosná smrt (2001) 
Kung Pow: Enter the First n
minih40002minih40002Skrytá identita (2006) 
The Departed n
minih12690minih12690Mňága - Happy end (1996) 
n
minih19006minih19006Sláva (1980) 
Fame n
minih22389minih22389Věra Lukášová (1939) 
Věra Lukášová n
minih39349minih39349Řada nešťastných příhod (2004) 
Lemony Snicket's A Series of Unfortunate Events n
minih43718minih43718Kriminálka Las Vegas (2000) [TV seriál] 
CSI: Crime Scene Investigation n
minih5663minih5663Člověk proti zkáze (1989) 
Člověk proti zkáze n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

50.6 % (17)
5   - curil
5   - veverka-zr
3   - martin.stu
5   - ajaajena
5   - Agostino
6   - Charlie35
4   - Andrejevna
9   - styx
5   - Obivan
6   - sakro
1   - miroslav22
6   - rosta12
6   - Area
10 - strelec51
5   - Raptor150
1   - fidelio
4   - Kiki-Jiki

TV Program

ČT1 - Doktor z vejminku (1982) [TV s...

10:15 - 11:00

23 minut již uběhlo
22 minut zbývá do konce

ČT2 - Tajemná Brazílie - Divoký pant...

09:55 - 10:45

43 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

NOVA - Výměna manželek (2004) [TV poř...

09:40 - 10:55

58 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Prima - Katie Fforde: Hledá se táta (2...

10:20 - 12:10

18 minut již uběhlo
92 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 152331
Osobností: 636479
Fotografií: 578339
Plakátů: 275648
Obsahů a biografií: 139806

Poslední komentáře

Den vran (2012)

Den vran
Kvalitná a prepracovaná   animácia a príbeh, ktorý   chytí za srdce i zabaví.   Odkaz filmu je jasný, nič   neskrýva, nezabaluje, napriek   tomu hodnotný.

Autor: Manučao | Hodnocení: 8 / 10

Bezdružice (2015) [TV seriál]

???

Bezdružice
Nevěřil jsem že je něco   takového možné. O   hereckých kvalitách pana   Vydry si nedělám iluze už   dávno. Je to výjimka z   pravidla že více >

Autor: paseka74 | Hodnocení: 1 / 10

Král Šumavy (1959)

Král Šumavy
Musim uznat že Jiřina   Švorcová byla docela kočka.   Film měl tu správnou   atmosféru šumavských bažin   jako z příběhu bestie z   majora více >

Autor: lion71 | Hodnocení: 9 / 10

Big Ben: Smrt před oltářem (1996...

Big Ben: Smrt před oltářem
Vyšetřování smrti faráře   a jeho vztah k těm dvěma   sestrám moc zajímavé není,   ale dějová linie týkající   se sekty Dům světla je   mnohem více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Big Ben: Smrt o masopustu (1998)...

Big Ben: Smrt o masopustu
Je to trochu filmařské   klišé, že vrahem je klaun.   Ale jinak docela zábavný   díl, opět se tu tvrdě šije   do nenasytné církve. Ben   vede s více >

Autor: Krikri | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.286/0.239