Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu Trojí hranice

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 18.6.2019
Pět bývalých vojáků   speciálních jednotek se   sejde, aby ukradli bohatství   drogového bosse. Je někdo,   komu námět nepřipomene   snímek z roku 1999 ' Tři   králové', kde se partička   vojáků nasazených v Iráku   pro změnu rozhodla ukrást   zlato samotného Saddáma   Husajna? Až na to, že tehdy   se to bralo jako popcornová   zábava, nyní jako vážná   věc. Touha zbohatnout je   jedna věc, dosáhnout cíle   druhá, a vše dostat domů   třetí a jak ukazuje tento   příběh, taky nejvíce   problémový. Vcelku poutavé   drama o přežití v   podmínkách, ve kterých k   dosažení svých cílů ani   veškeré znalosti a výcvik   nestačí. Dobrodružná   atmosféra neutuchá jedinou   minutou, ale co se týče   napětí, tady to přeci jen   krapet pokulhává. Scénář   je však ve vývoji děje v   celku nápaditý a nebojí se   zvýraznění ani mnohých   přírodních nástrah a   lidských tragédií. Charisma   tento filmový počin určitě   má a to hlavně v zájmu   charakterů postav a   vzájemné loajality. Krapet   zamrzí přímočarost děje,   ale na druhou stranu pořád   lepší, než aby to   obsahovalo otravné dějové   odbočky. Hlavní postavou   vlastně ani nikdo není.   Každý má svůj daný   charakter a každý dostal   možnost se v rámci děje   prosadit. Buď jak buď,   předpoklad je skvělý a   jednoduchý, kde dané   okolností fungují jak mají,   což v rámci dobrodružného   žánru dělá film filmem.
FLA
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 24.3.2019
TF - když se to celé posere:-(
NETFLIX se čím dál víc   snaží a v jeho produkci   vznikají zajímavé kousky,   nicméně povětšinou stále   spíš průměr. Triple   Frontier mohl být výborný   akční thriller, ale je jen   nadprůměrný. Lokace,   kamera, triky, příběh,   herci to vše OK, ale chybí   větší švih, film ztrácí   tempo a akce není zas tolik.   Je dobře ukázána síla   peněz a ve finále i to na   čem opravdu v životě   záleží, ale upřímně   čekal jsem víc. Nějaké ty   chyby ve filmu člověk   promine, takhle to je za 65%.
pigal
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 7.3.2020
Affleck a spol na treku...
Tento film od Netflixu   sprevadzal pomerne silny   hype.Reciam typu neobruseny   akcny diamant vsak   neverte.Lahko nadpriemerny   film zaujme snad len   prostredim a castingom.Akcne   sceny a pateticky scenar   naopak tahaju snimok ku   dnu.Pre mna sklamanie...
Film s vyhradami   doporucujem.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama

TV Program

ČT1 - Superdebata o vztahu národní a...

20:10 - 22:00

61 minut již uběhlo
49 minut zbývá do konce

ČT2 - Praha ožralá

20:50 - 21:20

21 minut již uběhlo
9 minut zbývá do konce

NOVA - Jedna rodina (2023) [TV seriál...

20:20 - 21:40

51 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Prima - ZOO (2022) [TV seriál]

20:15 - 21:40

56 minut již uběhlo
29 minut zbývá do konce

Reklama