Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Třída
Dosavadní milostné pokusy naivního mladíka mířícího na univerzitu vždycky končily fiaskem. Na radu spolubydlícího se tedy ponoří do nočního života v Chicagu a rázem se stane objektem milostného zájmu starší ženy.

Zdroj: AMC Networks International


Popis / Obsah / Info k filmu Třída
Film Lewise Johna Carlina připomíná na počátku tradiční americké filmy ze studentského prostředí, později se změní v milostné melodrama, ústící ovšem do poklidného závěru. Devatenáctiletý Jonathon se spřáteít na Vernonské akademii s bohatým Skipem. Prožije první milostné vzplanutí se starší ženou Ellen, o níž později zjistí, že je přítelovou matkou. Skip objeví tajemství, ale nakonec se s kamarádem usmíří. - Tvůrcům se nepodařilo spojit standardní zachycení atmosféry studentského kampusu s pasážemi vášnivé lásky. Natočili velmi průměrný snímek, v němž roli fatální ženy hraje Jacqueline Bissetová.

Autor/Zdroj: /Filmový přehled


Problémy s panictvím zavedou osmnáctiletého Jonathana do náruče atraktivní ženy středního věku. Jejich vztah prochází mnoha překvapivými změnami, jež oběma milencům připravují mnohé mučivé chvíle,.
Cinema 1991/745

Autor/Zdroj: /Cinema


Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama