NOVĚ můžete filtrovat filmy a seriály také dle streamovacích služeb
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Třída

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 68.6% (14 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
30.4.2019
ajaajena
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
31.5.2008
mat.ilda
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
12.4.2013
satyr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.12.2009
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
16.5.2012
kudrna6
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2012
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.4.2011
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
21.6.2010
rockwoman
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.12.2013
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
31.7.2010
Geralt07
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
22.1.2008
hensley
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
15.2.2021
dumdum
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
25.1.2004
v214
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
9.8.2013

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih12998minih12998Mrtvý nebo živý (1988) [TV film] 
The Tracker n
minih60303minih60303Bedna (1993) [TV seriál] 
Cracker n
minih109818minih10981812 let v řetězech (2013) [2k digital] 
12 Years a Slave n
minih57582minih57582Ping! (2000) 
Ping! n
minih100802minih100802Mládě (1985) [TV inscenace] 
Mládě n
minih65839minih65839Než se zvedne opona (1980) [TV pořad] 
Než se zvedne opona n
minih7072minih7072Dva nosáči tankují super (1984) 
Zwei Nasen tanken Super n
minih30126minih30126Pouštní tygři (1977) 
Kaput lager - gli ultimi giorni delle SS n
minih110473minih110473Bez návodu (2013) 
No se Aceptan Devoluciones n
minih74984minih74984Temná relikvie (2010) [TV film] 
Dark Relic n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

68.6 % (14)
5   - curil
10 - ajaajena
4   - mat.ilda
7   - satyr
7   - Kycky
7   - kudrna6
9   - miroslav22
8   - oulisna
8   - rockwoman
7   - rosta12
7   - Geralt07
3   - hensley
5   - dumdum
9   - v214

TV Program

ČT1 - Vlak dětství a naděje (1985) [...

21:25 - 22:29

50 minut již uběhlo
14 minut zbývá do konce

ČT2 - Jiří Gruša, neklidný Evropan

21:40 - 22:35

35 minut již uběhlo
20 minut zbývá do konce

NOVA - Souboj na talíři

21:40 - 22:40

35 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Prima - 7 pádů Honzy Dědka (2012) [TV ...

21:35 - 22:40

40 minut již uběhlo
25 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 177657
Osobností: 678037
Fotografií: 710755
Plakátů: 337990
Obsahů a biografií: 162289

Poslední komentáře

Jedna mezi oči (2012)

Jedna mezi oči
Řekl bych klasické solidní   a poctivě udělané akční   béčko. Nic nového, nic   mimořádného, je však nutno   přiznat, že to má tempo a   drive, více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 6 / 10

My holky z městečka (1986) [TV m...

Jarka, Renda, Lucka..

My holky z městečka
Příjemný rodinný seriálek   z jihomoravského prostředí   přináší divákům hodně   zpěvu a muziky i plno humoru   a pohody. Příhody   sympatické více >

Autor: green-tea | Hodnocení: 7 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Špičkový režisér,   hvězdné obsazení hlavních   rolí, velkorysý rozpočet   a...kde nic tu nic. Bude to   nejspíš moje chyba, protože   po tom více >

Autor: klasifikátor | Hodnocení: 5 / 10

Pobřežní hlídka (2017)

Pobřežní hlídka
Strašlivá blbost, která je   ale občas i vtipná. Hlavně   scéna v márnici pří   prohlížení genitálií a   focení, fakt jsem se zasmál.   Nicméně více >

Autor: Karius | Hodnocení: 5 / 10

Spojenci (2016)

Spojenci
Pořád jsem přemýšlela, co   mi na tomto filmu vadí a pak   jsme si přečetla komentář   radegastera a byla jsem doma.  
Že je ve filmech hodně více >

Autor: Frolíček | Hodnocení: 5 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení