Zari
ohodnotit
Popis / Obsah / Info k filmu Topper na cestách
Topper na cestách z roku 1938 je volným pokračováním podle novely Thorne Smitha. Georgie Kerby je už po vykonání dobrého skutku zaslouženě v nebi, a jeho manželka Marion opět Constance Bennett se snaží různými vylomeninami dostat se za svým milovaným manželem. Topoper (Roland Young) se vypravil na jednání bankovních makléřů, a spolu s ním cestuje i jeho manželka Clara (Billie Burke). To by nebyla půvabná Marion, aby oběma neprovedla nějaký ten žertovný kousek, nějaký naschválek, který ale pan Topper vždycky odnese…… nakonec se však i Marion konečně podaří dostat se do nebe, a setkává se s Georgem… film získal nominaci na Oskara v roce 1939 za speciální efekty.


M.H.calara bow


Autor: clara.bow

Popis / Obsah / Info k filmu Topper na cestách
"Topper na cestách". Je to film s mrtvolou, která hovoří, koketuje, dovádí, tančí a přece v něm není vůbec nic strašidelného ani nevkusného. Je to totiž pokračování filmové veselohry "Milenci z onoho světa", jenže tentokrát z nich už zůstala jenom Marion, která si musí na tomto světě vysloužit nějaký dobrý skutek, aby se se svým manželem dostala do nebe.

Oba novomanželé se totiž rabili při automobilovém neštěstí a oba i malý pejsek Atlas mají možnost působením zázračné ektoplasmy se vtělovat do bývalé lidské podoby. Toho používá Marion, aby napravila zlo, které nechtíc způsobila, a smířila dobráckého bankovního ředitele Toppera s jeho chotí. Doprovází ho proto až na Riviéru, jsouc podle potřeby buď viditelnou elegantní mladou dámou, jak ji dovedla ztělesnit Constance Bennetová, nebo neviditelnou kouzelnicí, která svému chráněnci pomáhá, v jeho liknavosti ho pohání a prohání jeho nepřátele za pomoci psíka Atlasa, který má tytéž schopnosti.

Děj veselý a zábavný získává na zajímavosti technickými triky, je působivé mizení a ztělesňování obou nebožtíků, přičemž mnohdy věci, jichž se dotýkají, zůstávají viditelnými a pohyblivými (cigareta a kouř z ní, klíče apod).


Autor: Asmodej

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kde je generál (Gdzie jest generał...)

Kde je generál
Gdzie jest generał...

Cestovatelé v čase (Timeless)

Cestovatelé v čase
Timeless

Naposled navštívené:
Kde je generál (Gdzie jest generał...)

Kde je generál
Gdzie jest generał...

Cestovatelé v čase (Timeless)

Cestovatelé v čase
Timeless