reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 27.2.2017 a svátek má Alexandr. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Celkové hodnocení filmu Tohle u nás neděláme

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (9 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Justik66
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.1.2009
Lienocka22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
25.7.2008
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
10.12.2012
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
4.1.2009
olgpet
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
17.12.2007
Gremmie
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.8.2015
Kloby
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
4.1.2009
bušt
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2010
wanda33
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.10.2009

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih41249minih41249Peklo začíná na zemi (2004) 
Hipnos n
minih25256minih25256Pehavý Max a strašidlá (1987) 
Pehavý Max a strašidlá n
minih17086minih17086Pronásledovatelé (1988) 
Watchers n
minih8790minih8790Hříšný tygr (1988) 
Tiger Warsaw n
minih39998minih39998Miami Vice (2006) 
Miami Vice n
minih8650minih8650Hra s ohněm (1979) 
Fire Power n
minih30137minih30137Vládkyně temnot / Elvíra-vládkyně noci (1988) 
Elvira - Mistress of the Dark n
minih23044minih23044Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 
The Shawshank Redemption n
minih46002minih46002Bubáci a hastrmani (1999) [TV seriál] 
Bubáci a hastrmani n
minih24889minih24889Jaká je Daisy Cloverová (1965) 
Inside Daisy Clover n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
7   - Justik66
7   - Lienocka22
8   - oulisna
8   - rosta12
9   - olgpet
10 - Gremmie
5   - Kloby
10 - bušt
10 - wanda33

TV Program

ČT1 - Jsou hvězdy, které nehasnou (2...

14:45 - 15:50

59 minut již uběhlo
6 minut zbývá do konce

ČT2 - Na křídlech kondora andského

15:40 - 16:30

4 minut již uběhlo
46 minut zbývá do konce

NOVA - Mentalista (2008) [TV seriál]

15:00 - 15:55

44 minut již uběhlo
11 minut zbývá do konce

Prima - Policie Hamburk (2007) [TV ser...

15:25 - 16:25

19 minut již uběhlo
41 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141654
Osobností: 606711
Fotografií: 526705
Plakátů: 254018
Obsahů a biografií: 130355

Poslední komentáře

Kočár nejsvětější svátosti (1962...

Kočár nejsvětější svátosti
První polovina ještě jakž   takž ušla. I s marným   čekáním na nějaký humor.   Druhá už se nedala. Přesto   jsem to jel podruhé, protože   mi více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 1 / 10

Na startu je delfín (1974)

Na startu je delfín
Blbina a navíc k uzoufání   nudná. Vlasta to trošku   oživuje, ale je nakrátko a   málo. Prostě film o ničem.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 2 / 10

Psí dostihy (1983)

Psí dostihy
Některým hercům se moc   nechtělo že? Nina Švábová   byla dost hrozná. Ale klidně   pominu drobné chybičky,   když se mi to líbí celkově   a to více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Modrý drak (2012)

Modrý drak
Aniž jsem pochopil   CTCHBŘ. Takže neumím   vysvětlit, proč jsem to po   čtvrthodině   nevypnul.

Autor: Pitryx | Hodnocení: 6 / 10

Otec Kondelík a ženich Vejvara (...

Otec Kondelík a ženich Vejvara
Skvělý film, skládající   se z drobných perliček.   Neviděl jsem původní   „seriál“, takže nemohu   srovnávat, ale domnívám se,   že zvuková více >

Autor: Pitryx | Hodnocení: 8 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.336/0.312