reklama
 
ohodnotit

To je vražda, řekla

Murder She Said

Další název:
16 Uhr 50 ab Paddington
Žánr:
Rok:
1961
Délka:
85 minut

Celkové hodnocení filmu To je vražda, řekla

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 82.2% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
curil
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
8.11.2009
jarda53
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
15.2.2010
hledaseniki
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.9.2011
superfilmar
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
20.11.2012
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
21.12.2009
Nasudr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2010
melakara
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.4.2014
Milicent
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.8.2010
rosta12
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
8.8.2010
me22dec
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
27.7.2012
POMAJZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
19.6.2011
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
12.6.2011
Divacek
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
4.2.2011
keddy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2007
Petunye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.2.2011
danavra
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
26.8.2016
Reno-CZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
18.11.2012
labelle
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.12.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih11347minih11347Let (1986) 
Flying n
minih46995minih46995Hedvábná cesta (2007) 
Silk n
minih69705minih69705Pohádka o rybáři a rybce (1950) 
Skazka o rybake i rybke n
minih56172minih56172Příliš důvěrná tajemství (2004) 
Confidences trop intimes n
minih74134minih74134Jízda nadoraz (2011) 
Drive n
minih10709minih10709Král ulice (1935) 
n
minih11389minih11389Léto na divoké řece (1986) 
White Water Summer n
minih88826minih88826Déjà Vu (1997) 
Déjà Vu n
minih71231minih71231Housle (1981) [TV inscenace] 
Housle n
minih33417minih33417Freddyho úlet (2001) 
Freddy Got Fingered n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

82.2 %
9   - curil
9   - jarda53
10 - hledasenik
9   - superfilma
9   - REKBRIT
8   - Nasudr
10 - melakara
8   - Milicent
7   - rosta12
7   - me22dec
10 - POMAJZ
2   - miroslav22
7   - Divacek
7   - keddy
9   - Petunye
10 - danavra
7   - Reno-CZ
10 - labelle
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 143319
Osobností: 612198
Fotografií: 535891
Plakátů: 256650
Obsahů a biografií: 131563

Poslední komentáře

Zombie Apocalypse (2011) [TV fil...

Zombie Apocalypse
Tak mám za sebou Rise of the   zombies, Zombie Night a teď i   Apocalypse, vše od Asylum a   musím říct že Apokalypsa   je z těchto tří zombi   více >

Autor: marci22 | Hodnocení: 2 / 10

Sudá a lichá (1978)

Ako sa rozpráva s delfínmi

Sudá a lichá
"Keby si vedel čítať z   ruky, tak by si zistil, že je   nebezpečné sa so mnou   hrať." Je asi jasné, kto to   povedal komu. Je to jeden z   více >

Autor: volam.sa.pistik | Hodnocení: 8 / 10

Ztraceni v Mnichově (2015)

Nuda

Ztraceni v Mnichově
Zápletka s papoušken se   jevila jako dobrý nápad. Ale   pak se to zvrtlo v dokument o   filmu a to jsem se začal   dívat na hodinky, kdy už to více >

Autor: martinyk | Hodnocení: 4 / 10

USS Indianapolis: Men of Courage...

USS Indianapolis: Men of Courage
Mario Van Peebles se chopil   režie velkorozpočtového   snímku o jedné zásadní   americké události na sklonku   2. světové války s   Japonskem, více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Mumie (1999)

Mumie
Mumie patří mezi mé   oblíbené filmy. Film má   pořádnou akci i humor a   povedlo se i herecké   obsazení. Pořádná   oddychovka z Egypta 20.   století. Má prostě opravdu   šmrnc.

Autor: red.mann | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.367/0.328