Zari
ohodnotit

Tintorera, žralok zabiják

¡Tintorera!

Další název:
Tintorera: Killer Shark; Tintorera... Bloody Waters
Žánr:
Rok:
1977
Délka:
126 minut
Popis / Obsah / Info k filmu Tintorera, žralok zabiják
Dva lovci žraloků z Mexika chytají žraloky ohrožující krásky z celého světa, které se koupou v moři a odpočívají na přilehlé pláži. Žraloci připlouvají a ve chvíli dokážou změnit uvolněnou prosluněnou atmosféru v místo tragédie. Koupající se krásky tedy spoléhají na lovce žraloků... Jde však skutečně o hrdiny, nebo jsou ve skutečností zodpovědní za to, že se žraloci dostávají tak blízko ke břehu?


oficiální text distributora

Popis / Obsah / Info k filmu Tintorera, žralok zabiják
POZOR, SPOILER

Turisté obdivují loďku s ulovenými menšími žraloky. Tato patří mládenci, který se jejich lovem živí. Přilétá sem letadlo s Američanem Stevenem. Lovec žraloků jej dopraví k lodi a pozve jej ke své práci. Steven přijímá. Lov spočívá jen ve vytahování lan s úlovkem.

Do letoviska přijíždí nová rekreantka Kelly Madisonová. Ta se Stevenovi zalíbí, a tak to na ní zkusí a uspěje. Užijí si spolu sex, ale nerozejdou se v dobrém. Nazítří ji Steven uvidí s Miguelem a chlapci se nepohodnou. Večer se jde Kelly koupat a pochutná si na ní žralok.

I přes roztržku se Miguel a Steven dají dohromady a přiberou k tomu dvě dívky. Také se jdou večer koupat. Doplavou na Stevenovu jachtu a stráví prima noc.

Další den Miguel učí Stevena podmořskému lovu. Následně „sbalí“ večer Gabrielu, protože se vsadili, kdo se s ní vyspí první. Sázka končí nerozhodně. Ona se totiž nechá ojet od obou najednou.

Konečně je vytoužený den lovu. Gabrielu berou s sebou pod vodu. Té se lov nelíbí, nakonec se zde objevuje i žralok tygří. Trojice si spolu užívá na lodi, na břehu i při potápění. Ale jen do té doby, než půlku Miguela poobědvá žralok.

Gabriela odjíždí a Steven se přidává k lovcům, kteří chtějí predátora zabít za jeho přirozené chování.

Večer si ke Stevenovi přisednou dvě známá děvčata a společně pak přijmou pozvání na párty. Večer jdou opět do vody a žralok opět zaútočí...


Autor: Pitryx

Nový publicista:
Nelíbí se vám tento obsah? Chcete napsat lepší? Tak neváhejte a klidně napište


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
František Bílek

Bílek František

Pouta

Pouta
Pouta

Eiry Palfrey

Palfrey Eiry

Naposled navštívené:
František Bílek

Bílek František

Pouta

Pouta
Pouta

Eiry Palfrey

Palfrey Eiry