reklama
 
ohodnotit

Tintorera, žralok zabiják

Tintorera!

Další název:
Tintorera: Killer Shark; Tintorera... Bloody Waters
Žánr:
Rok:
1978
Délka:
126 minut

Celkové hodnocení filmu Tintorera, žralok zabiják

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 61.4% (7 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
hvezdyn
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
22.7.2011
FLA
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (4)
20.11.2016
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
7.5.2014
marci22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
4.8.2016
oulisna
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
25.2.2012
MILAN19611
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.5.2012
MILAN1961
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (5)
7.2.2012

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih73358minih73358Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009) 
Coco Chanel & Igor Stravinsky n
minih48678minih48678Avatar (2009) 
Avatar n
minih29929minih29929Cesta na Měsíc (1902) 
Le voyage dans la lune n
minih11165minih11165Láska dokáže stavět mosty (1995) [TV film] 
Naomi & Wynonna: Love Can Build a Bridge n
minih29772minih29772Pátá oběť (2000) [TV film] 
Sacrifice n
minih12062minih12062Mars útočí! (1996) 
Mars Attacks n
minih34743minih34743Zloději času (2002) 
Clockstoppers n
minih91506minih91506Sabotáž (2014) 
Sabotage n
minih96899minih96899Jack Ryan: V utajení (2014) 
Jack Ryan: Shadow Recruit n
minih2497minih2497ABBA ve filmu (1977) 
ABBA - The Movie n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

61.4 % (7)
5   - hvezdyn
4   - FLA
7   - Kycky
6   - marci22
8   - oulisna
8   - MILAN19611
5   - MILAN1961

TV Program

ČT1 - AZ-kvíz (1997) [TV pořad]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

ČT2 - Letecký provoz

00:35 - 01:30

3 minut již uběhlo
52 minut zbývá do konce

NOVA - Beze stopy (2002) [TV seriál]

23:50 - 00:45

48 minut již uběhlo
7 minut zbývá do konce

Prima - Jetelín (2016) [TV seriál]

00:30 - 00:55

8 minut již uběhlo
17 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 151237
Osobností: 635268
Fotografií: 575811
Plakátů: 273883
Obsahů a biografií: 139053

Poslední komentáře

Já, pomsta (2016)

Já, pomsta
A zase jedna pomsta.   Švejkovsky řečeno.   “Zabili jste mi manželku,   tak tady máte přes   držku!” Námět hodný   filmové tvorby Stevena více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 6 / 10

Odstřelovač (2007)

Odstřelovač
Po shlédnutí tohoto snímku   napadá otázka týkající se   roku 1963. Opravdu s   atentátem na JFK neměly   tajné služby co dočinění?   Snímek více >

Autor: martin.stusak.9 | Hodnocení: 8 / 10

Pan Dokonalý (2015)

Pan Dokonalý
Pořádně ulítlá a   praštěná komedie. Rozhodně   je to švanda, i když trochu   přehnaná. Anna Kendrick je   skvělá a pořád vypadá,   jako sjetá. více >

Autor: Izzy8635 | Hodnocení: 7 / 10

Likvidátor (1996)

PROCESOR!

Likvidátor
Tak přiznám se, že mi   tenhle film unikl a poprvé ho   viděl až včera. Chápu, že   je to přes dvacet let, ale i   tak si troufám tvrdit, že   více >

Autor: PROCESOR | Hodnocení: 4 / 10

Avengers (2012)

Avengers
Superhrdinové pěkně   pohromadě. První z dlouhé   řady filmů mile překvapil   tím, že to tvůrci   nepřehnali a nepokazili,   takže vcelku slušná   podívaná.

Autor: MildaX | Hodnocení: 7 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2018, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.21/0.171