reklama

FDb.cz - filmová databáze

Dnes je 26.2.2017 a svátek má Dorota. Tip: Nej půjčka >>

Rozšířené vyhledáváníPostrádáte zde něco?

 
 
ohodnotit

Tina Turner

Tina… What's Love Got To Do With It

Další název:
Co s tím má společného láska; Čo s tým má spoločné láska (SK); Tina (SK)
Rok:
1993
Délka:
118 minut
Premiéra v ČR:
5.11.1993
„K čemu je srdce, když se dá zlomit? Americký hudební film, zachycující skutečné životní osudy Tiny Turner.“

Celkové hodnocení filmu Tina Turner

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 75% (18 hod.)


Člen
Hodnocení
Hodnoceno
pataamat
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
2.9.2009
ignac1
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
12.12.2007
Kuvik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
22.3.2010
Bara.40
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
25.12.2010
rankinfitch
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
14.6.2010
vojtam
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
26.12.2011
REKBRIT
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
24.12.2009
Charlie35
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
19.7.2009
Faye
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
10.6.2007
cerfik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2012
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
11.2.2012
ihladik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
30.3.2010
Blanche21
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2008
Rendys
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (3)
8.7.2008
miroslav22
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (1)
28.4.2011
Zdenek13
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
11.5.2009
all.LeeRoy
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
14.4.2012
zorin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
9.8.2010

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih33028minih33028Rodinná anamnéza (1982) [TV film] 
Rodinná anamnéza n
minih8886minih8886Charlotte (1994) [TV seriál] 
n
minih33479minih33479Betty Fisherová a jiné příběhy (2001) 
Betty Fisher et autres histoires n
minih34015minih34015Halloween: Zmrtvýchvstání (2002) 
Halloween: Resurrection n
minih16250minih16250Poldovi v patách (1991) 
The Hard Way n
minih38816minih38816Krása na zabití (1999) 
Drop Dead Gorgeous n
minih39472minih39472Klan létajících dýk (2004) 
Shi mian mai fu n
minih4111minih4111Bílý tesák (1973) 
Zanna Bianca n
minih3149minih3149Antarktida (1984) 
n
minih29493minih29493Ďáblové (1971) 
The Devils n

Hodnocení:n12345678910

Hodnocení filmu

75 %
9   - pataamat
9   - ignac1
3   - Kuvik
9   - Bara.40
10 - rankinfitc
7   - vojtam
9   - REKBRIT
9   - Charlie35
9   - Faye
8   - cerfik
7   - Kycky
8   - ihladik
8   - Blanche21
3   - Rendys
1   - miroslav22
8   - Zdenek13
8   - all.LeeRoy
10 - zorin
Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 141613
Osobností: 606600
Fotografií: 526613
Plakátů: 253979
Obsahů a biografií: 130311

Poslední komentáře

The Awakening (2011)

Procitnutí

The Awakening
Británie po I. světové   válce je zemí, kde je nejen   plno žalu ale i podvodníků   na tomto se snažících   vydělat. Florance je mladá   více >

Autor: radegaster | Hodnocení: 5 / 10

100 žhavých tygřic (2002)

100 žhavých tygřic
Vydržela jsem asi tak   patnáct minut...ztráta   času, takže jsem asi   podváděla, když jsem tento   paskvil dala do zhlédnutých.

Autor: collen | Hodnocení: 2 / 10

Terminator: Genisys (2015)

Terminator: Genisys
Vysoké hodnocení moc   nechápu. Co se dalo o   Terminátorech říct, bylo   už řečeno. Tohle byl tak   nudný protlak, že se na to   nedalo koukat. Prostě jsem to   vypnul. Humus.

Autor: rimmerova-motorka | Hodnocení: 1 / 10

Nebuďte policajta (1988)

Zdravé jádro policie očišťuje svět....

Nebuďte policajta
Nadprůměrný drsný krimi /   thriller, který má   zajímavý námět. A to že   uvnitř Policie ve Francii je   tajná organizace, která s   více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Batman navždy (1995)

Batman navždy
Průměrný díl, který ale   mám docela rád. Val Kilmer   mi jako Batman nevadí, Nicole   Kidman je zde k nakousnutí,   ale hlavní devízou filmu, více >

Autor: FLA | Hodnocení: 6 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení
apple android wp bb
iPhone
iPhone
 
App Store hodnocení:
hod
Android
Android
 
Google Play hodnocení:
hod
Windows Phone
Windows Phone
 
WP store hodnocení:
hod
BlackBerry
BlackBerry
 
BB world hodnocení:
hod
fb

Copyright © 2003-2017, Filmová databáze s.r.o. (FDb.cz). Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Tyto webové stránky využívají soubory cookies. Používáním našich služeb vyjadřujete souhlas s naším používáním souborů cookie. Další informace.

Load: 0.255/0.229