Zari
ohodnotit

Tichá noc

Silent Night

Žánr:
Země:
Rok:
2002
Délka:
125 minut

Komentáře k filmu Tichá noc

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 3
Kachy
Hodnocení: 10 / 10
Přidáno: 12.8.2009
Skutečně vánoční příběh
Když sem tento film zahlédl   náhodou v předvečer vánoc,   už si nejsem jistý, které   minulé vánoce to byli, byl   sem ohromen, do té doby pro   mě neznámý film si teď   pouštím každé vánoce,   bohužel jen na VHS, příběh   míru, porozumění mezi   nepřáteli během poslední   velké bitvy na západní   frontě druhé světové   války. Příběh kde se z   vojáků co se měli zabíjet,   stali přátelé na dlouhá   léta. Linda Hamilton v roli   hrdé a statečné ženy je   úžasná. Scéna kdy se   dřívější nepřátelé   loučí a vrací se zpět do   víru války.... Podle mého a   podle komentářů zde je asi   opravdu málo známý a to je   velká škoda ...
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 4.12.2011
Naivní a prostinké, ale to   asi k Vánocům patří. Jinak   to má celkem pěknou   atmosféru a vubec nenudí..
Fína
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 22.12.2009
Skvely atypicky valecny film   ukazujici dalsi moznou stranku   teto nechtene   "kamaradky" (valky).   Doporucuji tem, kteri by radi   shledli valecny film, ale   soucasne nemaji prilis radi   strelbu zbrani po 90minut.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama