Zari
ohodnotit

Obsah filmu The Veteran

 
Britský akční thriller jehož hlavním hrdinou je vojenský veterán Robert Miller (Toby Kebbell). Ten se právě vrátil domů po dlouhém působení v Afghánistánu a snaží se přizpůsobit životu v civilizaci a míru. Místo toho je však zatažen do rozsáhlého spiknutí tajných služeb a mocného drogového kartelu, které se rozhodne za každou cenu překazit.

Autor: klasifikátor
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
trailer
Barevný:
Ano
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu The Veteran >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

klasifikátor
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 29.11.2022
Tak tohle je s bídou průměrné akční béčko   britské provenience. Nezaujme ani scénář,   který podává mnohokrát obehraný a tudíž   velmi snadno předvídatelný příběh, není to   nic, co by jakkoliv vybočovalo a upoutalo po   stránce filmařského řemesla a ani herecky to   není žádná hitparáda, snad s výjimkou   rutinéra Briana Coxe v roli Langdona. Zkrátka   jde o film, který když neuvidíte, tak jste o   nic moc nepřišli.
frankleone
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 17.2.2012
The Veteran
Tenhle snímek se na můj vkus trochu pomalu   rozjíždí ale nenudí! Akce není mnoho ale   nevadí, protože kvalita je pro mě   důležitější než kvantita a hlavně   závěrečná přestřelka je natočená přímo   úchvatně!!! Určitě stojí za kouknutí.
maciii
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 3.12.2011
Velmi pomalu odvyprávěné (což mi nevadilo) a   na můj vkus příliš chladné. Osobně mám   ráda filmy s trochu hlubším ponorem do   osobností svých hrdinů, jejich pohnutek i   vztahů. Tenhle film kolem mě dneska prošel, a   zítra si už nebudu pamatovat o čem byl. Navíc   zde je naprosto zřetelné, že Tobyho obličej   není dělaný pro vážné role a měl by se   radši držet černých komedií.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
The Veteran (2011)The Veteran (2011)The Veteran (2011)The Veteran (2011)
Reklama