Zari
ohodnotit

The Thing That Couldn't Die

Další název:
The Water Witch
Žánr:
Rok:
1958
Délka:
69 minut

Obsah filmu The Thing That Couldn't Die

 
Jessica Burnsová (Carolyn Kearney), mladá žena, je o sobě přesvědčena, že má paranormální schopnosti, žije na zastrčené usedlosti s tetou Flaviou (Peggy Converse). Jessica si vytipuje místo, začíná kopat a objevuje starou truhlu. Svou tetu varuje, aby se zatím ničeho nedotýkaly. Povolaný archeolog Gordon také radí, že předmět by měl být nejdříve odborně prozkoumán. Nicméně, všetečný tetin zahradník uvnitř truhlice očekává poklad a tajně truhlu otevře. Místo pokladu nachází neporušenou hlavu Gideona Drewa, který byl před 400 lety popraven za čarodějnictví. Hlava se probudí a telepaticky převezme mentálně labilního zahradníka...

Autor: Petrkey
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

Petrkey
Hodnocení: 3 / 10
Přidáno: 11.2.2020
Rutinní americký horor, který měl za cíl za   málo peněz hodně pobavit. Bez zbytečných   efektů a nahánění hrůzy se odvíjí   příběh, který sice nemá hlavu a patu, ale   může zaujmout spíš napětím, než   vyvoláváním strachu. Film byl promítán v   double projekci jako předkolo klasického   britského filmu Horror of Dracula (1958).


Hodnocení:n12345678910
Reklama
The Thing That Couldn't Die (1958)The Thing That Couldn't Die (1958)The Thing That Couldn't Die (1958)The Thing That Couldn't Die (1958)
Reklama