Zari
ohodnotit

Obsah filmu The Theatre Bizarre

 
Mladou dívku Enolu Penny naláká do opuštěného divadla podivná postava, která ji poté provází za pomocí divadelních loutek šesti hororovými příběhy:

1) The Mother of Toads (volně přeloženo Matka ropuch) - mladý americký pár se stane obětí čarodějnice přezdívané "Matka ropuch" poté, co mladík otevře Knihu mrtvých.

2) I Love You (Miluji tě) - krátký příběh o rozchodu bývalých milenců, nevěrné ženy a paranoidního muže. Na začátku se muž probudí v zakrváceném tričku, což se vysvětlí na konci.

3) Wet Dreams (v. př. Mokré sny) - muž má sny o tom, jak ho jeho žena krvavě mučí včetně čtvrcení a kastrace, což je msta za jeho nevěru a její...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 5.6.2021
Hororová antologie složená ze šesti povídek.   Jak už to bývá, kvalita jednotlivých   příběhů je rozdílná, ale každý divák si   podle mě vybere určitě alespoň dvě tři,   které ho pobaví. U mě to vyhrála "Matka   ropuch" a "Vision Stains", na   milost vezmu ještě "Sladkosti" a   "Mokré sny". Mám rád i povídkové   filmy, takže mi film vyhovuje po všech   stránkách. Ze známých herců se objeví Udo   Kier jako divadelní paňáca, který vlastně   všechny povídky uvozuje společně s dalšími   divadelními loutkami. Je to takové představení   pro jednoho diváka.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama