Zari
ohodnotit

Obsah filmu The Devil in Miss Jones

 
Justina Jonesová se utápí v depresích z osamělého a nudného života. Rozhodne se spáchat sebevraždu ve vaně a podřeže si žíly. Ocitne se v pekle a setká se s andělem Abacou, který jí sdělí, že i když celý život prožila v "čistotě", její sebevražda jí zakazuje vstup do nebe.

Justina protestuje, pokud se má ocitnout v pekle, chce si svou vinu zasloužit a vyzkoušet jeden ze sedmi smrtelných hříchů - chtíč. Žena dostane svého "učitele", který ji naučí soustředit se na rozkoš a nevnímat bolest. Časem se Justina stane neukojitelnou a vyzkouší všemožné způsoby sexuálního uspokojení. Když její čas na zemi vyprší, čeká ji za požitkářské...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>
  Nahrát trailer k filmu
Barevný:
Ano
 
 
Formát:
1:1,85
 
 
Jazyková verze:
anglická
 
 
Zvuk:
mono
 
 
Ohodnoťte
n12345
n678910
Zobrazit všechny herce a tvůrce filmu The Devil in Miss Jones >

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 11.6.2020
Klasický film pro dospělé z doby začátku   sedmdesátých let a z doby zvané "Zlatá   doba porna" (chic porno). Umělecké ambice   nezapře ani "Ďábel ve slečně   Jonesové", který se řadí společně s   filmy "Hluboké hrdlo" (stejný autor) a   "Za zelenými dveřmi" k těm   nejvýznamnějším. I když byl uveden v roce   své premiéry jen v omezeném okruhu kin,   vydělal více než 15 miliónů dolarů a stal se   desátým nevýdělečnějším filmem v USA v   témže roce. Námět je originální,   představitelé ucházející, a i když si na   podobný žánr nepotrpím, dalo se na to koukat.   Nejlepší z příběhu je závěr, kdy slečně   Jones je uložen až příliš velký trest   vzhledem k její probuzené sexualitě.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (Kickboxer 5: The Redemption)

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení
Kickboxer 5: The Redemption

Naposled navštívené:
Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení (Kickboxer 5: The Redemption)

Kickboxer 5: Kickboxerovo vykoupení
Kickboxer 5: The Redemption