Zari
ohodnotit

Komentáře k filmu The Bad Batch

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
Pitryx
Hodnocení: 4 / 10
Přidáno: 21.10.2017
Který vůl napsal, že je to   romantický film? No, to je   jedno. V každém případě   je těch mých čtyřicet jen   za začátek filmu a hlavní   představitelku. Zbytek totiž   nestojí za nic. Make-up efekt   je takřka dokonalý, to ano,   ale jinak se to táhne jak   sopél, a je to statické až   hrůza. Občas se však   objeví pěkná muzika.   Podruhé raději ne.
martin.stusak.9
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 28.7.2017
Texaská pustina uzavřená   vysokým plotem se žijícími   lidmi společností   označených za vyděděnce.   Poušť a s tím spojený   nedostatek vody a jídla. Jak   tam ti lidé mohou žít? To   nám je ukázáno hned v   prvních minutách příběhu.   Boj o přežití v plné   palbě. Takže z počátku   snímek vypadá jako další   apokalyptický hororový   snímek, ale chyba lávky.   Žádné rozsáhlé   mordování, krev a hrůza se   tu nekoná. Tady jde o artový   surrealistický pohled   nesoucí v sobě myšlenku,   která je tu hlavní hrdinkou   na konci dokonce vyřčena.   Výprava se nese v   jednoduchosti a přirozenosti   a tím má v sobě i přes   svou levnost ohromnou sílu.   Příběh sleduje osud mladé   Arlen a ani nevadí, že se   divák nedozví, proč byla do   těchto míst vlastně   vsazena. I když na začátku   dopadne jak dopadne, nedává   nijak najevo, že by byla   nějaký ubrečený cimprdlik.   Má ke všemu ohromný   potenciál a vůli, což ji   dává sílu nejen přežít,   ale dokonce i určité citové   výjevy. Ano, i romantická   linka se tu objeví. Přeci   jen opatrně, ale objeví.   Snímek je výborný i co se   týče masek. Jim Carrey či   Keanu Reeves tu jsou opravdu k   nepoznání. Film byť vypadá   tématicky komerčně, je   svým vyzněním spíše pro   filmové fajnšmekry. Ostatní   čekající akční rošambo a   jiné výjevy budou   nemilosrdně zklamáni.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama