Zari
ohodnotit

Obsah filmu Testa t'ammazzo, croce... sei morto - Mi chiamano Alleluja

 
Příběh se odehrává za vlády Maxmiliána I. Mexického (1864-1867), proti kterému se vzbouřili republikánští povstalci pod vedením sesazeného prezidenta Benita Juáreze. Povstalecký generál Ramirez pověří dobrodruha Alleluju, aby vypátral a zabavil tašku plnou šperků, kterou Maximilián posílá do Spojených států výměnou za další zbraně.

Alleluja ovšem není sám, kdo má o klenoty zájem. Pátrá po nich obchodník se zbraněmi Krantz, samozvaný ruský šlechtic Koprotkin a řádová sestra Anna Lee. Okolnosti přinutí pistolníka spojit se s jeptiškou a Rusem proti záludnému Krantzovi. Společnými silami se jim podaří zvítězit a drahokamy si rozdělí,...
 
TIP: Nastavení pořadí obsazení si můžete nastavit zde >>

Řadit dle:  Bodů uživatele  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení

Nejnovější komentáře k filmu

curil
Hodnocení: 6 / 10
Přidáno: 27.5.2021
"...jste mrtví. Říkají mi Alleluja."
Tento spaghetti western v sobě spojuje několik   žánrů jako komiksový western, ale i ten   nejklasičtější drsný italský   "špageťák". Tak se objeví rádoby   humorné scény ve stylu Hilla a Spencera a na   druhé straně scény s přestřelkami s bohatou   nabídkou mrtvol. Mě osobně srandičky příliš   nebaví a zde se jich vyskytuje hodně. Od   ruského prince, který na stole tancuje kozáčka   za zvuků balalajek, 'lahký gulomeť zabudovaný   ve staré singrovce (zde zn. Senger), obtloustlý   mnich zbavený střelbou kutny v červeném   spodním prádle, příp. vytažení kulky ze   stehna vývrtkou. Tak se někdy objeví i scéna   připomínající filmy s Jamesem Bondem. Líbí   se Agata Flori jako falešná řádová sestra   Anna Lee a George Hilton je opět   bezkonkurenční, právě kvůli němu mě mrzí   vyznění filmu do téměř parodie.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Andrew Glover

Glover Andrew

Petr a princezna

Petr a princezna
Petr a princezna

Naposled navštívené:
Andrew Glover

Glover Andrew

Petr a princezna

Petr a princezna
Petr a princezna