ohodnotit

Terminátor: Temný osud

Terminator: Dark Fate

Rok:
2019
Délka:
128 minut
Premiéra v ČR:
31.10.2019

Celkové hodnocení filmu Terminátor: Temný osud

starstarstarstarstarstarstarstarstarstar 77.9% (19 hod.)

Člen
Hodnocení
Hodnoceno
Frolíček
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2019
T2
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
1.11.2019
MildaX
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
15.11.2019
Kycky
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
10.11.2019
Sanchez
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2019
m.king
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
3.11.2019
Gejsa
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (9)
3.11.2019
golia
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
6.11.2019
motelij
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2019
radek840
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
9.11.2019
Kino.FDb
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (7)
1.11.2019
mirda27
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
2.11.2019
Bondik
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (6)
5.11.2019
KMart
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
8.11.2019
VojtusCZ
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
2.11.2019
boric_model
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (2)
2.11.2019
fisi79
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
27.10.2019
kockin
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (10)
11.11.2019
Malpetr
starstarstarstarstarstarstarstarstarstar (8)
16.11.2019

10 filmů, které hodnotili někteří uživatelé co tento film
minih132634minih132634Rodinný film (2015) 
Rodinný film n
minih105035minih105035Nevyřízený účet (2013) 
Homefront n
minih114526minih114526Batman (1966/1) [TV seriál] 
Batman n
minih5453minih5453Čekání na déšť (1978) 
Čekání na déšť n
minih73776minih73776Umělec (2011) 
The Artist n
minih122519minih122519Tučňáci z Madagaskaru (2014) 
The Penguins of Madagascar n
minih150845minih150845Hra o všechno (2017) 
Sleepless n
minih22453minih22453Vetřelec (1979) 
Alien n
minih52890minih52890Amazing Spider-Man (2012) 
The Amazing Spider-Man n
minih66733minih66733Paul (2011) 
Paul n

Hodnocení:n12345678910

Podobné filmy

Terminator: Genisys (2015)

 Terminator: Genisys (2015)
Terminator: Genisys n
 
Žánr: akční / dobrodružný / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: Alan Taylor

(pokračování)

Terminator Salvation (2009)

 Terminator Salvation (2009)
Terminator Salvation n
 
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Velká Británie / Spolková republika Německo / Itálie
Režie: McG

(pokračování)

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)

 Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003)
Terminátor 3: Vzpoura strojů n
Terminator 3: Rise of the Machines
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké / Spolková republika Německo / Velká Británie
Režie: Jonathan Mostow

(pokračování)

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

 Terminátor 2: Den zúčtování (1991)
Terminátor 2: Den zúčtování n
Terminator 2: Judgment Day
Žánr: akční / sci-fi
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

Terminátor (1984)

 Terminátor (1984)
Terminátor n
The Terminator
Žánr: sci-fi / thriller / akční
Země: Spojené státy americké
Režie: James Cameron

(pokračování)

Hodnocení filmu

77.9 % (19)
7   - Frolíček
8   - T2
8   - MildaX
7   - Kycky
8   - Sanchez
10 - m.king
9   - Gejsa
10 - golia
6   - motelij
8   - radek840
7   - Kino.FDb
10 - mirda27
6   - Bondik
8   - KMart
8   - VojtusCZ
2   - boric_mode
8   - fisi79
10 - kockin
8   - Malpetr

TV Program

ČT1 - Měsíc nad řekou (1953)

06:25 - 08:05

87 minut již uběhlo
13 minut zbývá do konce

ČT2 - Studio Kamarád (1980) [TV cykl...

07:30 - 09:00

22 minut již uběhlo
68 minut zbývá do konce

NOVA - O šesti labutích (2012) [TV fi...

07:40 - 09:35

12 minut již uběhlo
103 minut zbývá do konce

Prima - Hitlerovi bodyguardi

07:40 - 08:50

12 minut již uběhlo
58 minut zbývá do konce

Český lev Oscar

Filmová databáze v číslech

Filmů: 158867
Osobností: 651066
Fotografií: 608992
Plakátů: 290063
Obsahů a biografií: 146085

Poslední komentáře

Má je pomsta (1995)

Má je pomsta - famózní režisérský koncert .

Má je pomsta
Parádní film plný zvratů .   Je smůla , že ho už nikdy   nereprízovala ČT , která ho   před mnoha lety uvedla a na   DVD se koupit nikde nedá . více >

Autor: Sterok

Cesta kolem světa za 80 dní (200...

Cesta kolem světa za 80 dní
Kdesi jsem četl, už nevím   kde, že film byl   nejdražším propadákem v   historii kinematografie.   Možná. Filmy natočené po   roce 2000 nijak více >

Autor: Petrkey | Hodnocení: 3 / 10

Robin a Mariana (1975)

Robin a Mariana
No, v tuto chvíli je asi   úplně jedno, jestli je film   dramatem, romantikou nebo   dobrodružstvím. Tenhle film   je totiž neskutečná bída.   více >

Autor: Karius | Hodnocení: 4 / 10

Svítí slunce? (1970)

Síla u vůle žít naplno

Svítí slunce?
Tenhle film dokáže člověka   přimět k zamyšlení nad   tím co všechno lze   dosáhnout, když je vůle a   síla podpora bližních,   zkrátka osud více >

Autor: jmenuji.se.libor | Hodnocení: 10 / 10

Mrtví neumírají (2019)

Tak tohle

Mrtví neumírají
je fakt pro silné nátury. Po   půl hodině doslova ničeho   jsem měl chuť to vzdát. Co   to je za kočkopsa,   plazícího se zoufale   uspávajícím více >

Autor: RwlBem | Hodnocení: 10 / 10

Zdarma
aplikace
pro mobil
ke stažení

Copyright © 2003-2019, HyperMedia, a.s.. Všechna práva vyhrazena. Návštěvnost měří NetMonitor.
Šíření nebo publikování jakéhokoli obsahu serveru bez předchozího písemného souhlasu provozovatele je zakázáno.

Load: 0.105/0.087