Zari
ohodnotit

Tenký led

Thin Ice

Další název:
The Convincer
Žánr:
Rok:
2011
Délka:
93 minut

Komentáře k filmu Tenký led

Řadit dle:  Bodů uživ.  |  Od nejnovějších  |  Podle hodnocení
Počet komentářů k filmu: 2
curil
Hodnocení: 9 / 10
Přidáno: 11.7.2015
Zpočátku dobrý thriller,   který postupně přechází   (kdo by to čekal) ke slušné   krimikomedii. Příběh mi ze   všeho nejvíce připomíná   jiný film - "Fargo"   bratří Coenů. Jak už svým   námětem podraz, tak hlavně   zamrzlým Wisconsinem, i když   údajně byly exteriéry   natáčeny v Minnesotě. Gregg   Kinnear sedí na roli   nečestného pojišťováka   perfektně. Sám jsem se   ještě s někým sympatickým   v téhle roli ve skutečnosti   nesetkal a on to přesně   vystihuje. Role šitá na   tělo. Někomu možná bude   vadit závěr filmu   dovyprávěný v ich osobě.   Já byl mile překvapený pro   mě více méně neznámým   filmem a určitě se ještě   jednou podívám.
martin.stusak.9
Hodnocení: 7 / 10
Přidáno: 23.6.2018
Jak pracují pojišťováci,   aby dosáhli svého, známe. A   o jednom takovém vypráví   tento příběh, kterému jde   osobně o víc, než o   pojišťovací smlouvu. A tak   se dostane do situace doslova   až vážné. Ten největší   šok však má ale teprve   přijít. Snímek si nehraje   na žádné uhrančivé   veledílo. Určité napětí   se sice vžívá, ale co se   týče dramatičnosti, spíše   se to drží poklidnější   atmosféry. Striktně si   příběh prohrává s   vážností a komičností   zároveň. A je promyšlen   dobře. Diváka po celou   stopáž vede v jistém   přesvědčení, což se   daří. Začátek možná moc   nenavnadí, ale jak se   říká, před tímto   filmovým počinem rozhodně   neházet flintu do žita.   Snímek sice nepatří k   žádné popkornové zábavě,   ale své místo v diváckém   zájmu má jistojistě také.

Poznámka: Komentáře jsou řazeny podle počtu dosažených bodů jednotlivých členů, kteří je psali. To znamená, že čím více bodů má člen, tím je jeho komentář výše.


Hodnocení:n12345678910
Reklama
Reklama
Naposled navštívené:Přesunout nabok | Vymazat historii
Evan Meszaros

Meszaros Evan

Naposled navštívené:
Evan Meszaros

Meszaros Evan